Sort parkett fra Nordic Flooring på Notodden

Jeg gjorde det. Litt nølende først, litt usikker. Valget har gått fra mørkebrun fiskebens-parkett, til sort parkett. Dette designet er av Mads Molvik. En fantastisk fyr som jeg er stolt av å kjenne til. Sjekk siden hans på Facebook – ByMads. I forrige uke var vi sammen i et møte, siden vi begge er i United Influencers. Da tipset han meg om å sjekke ut Nordic Flooring.

Porfyrveien_Notodden_NordicFlooring_2

Jeg tok det straks og kontaktet Nordic Flooring som var positive til at jeg skulle få kjøpe dette gulvet før det kom i butikken.  Hustadvika, heter denne parketten. Ai, det var ikke Mads selv klar over, at de hadde tatt inn en forsmak av kolleksjonen som kommer i butikken til våren 2017.

Denne parketten er ikke glatt som den jeg har i dag. Den har struktur og den er sort/ koksgrå i fargen. Jeg er litt redd, litt spent, litt alt. I morgen mottar jeg parketten og den skal legges fra fredag av! Sjekk videoen som handler om akkurat dette gulvet.

Porfyrveien_Notodden_NordicFlooringPorfyrveien_Notodden_NordicFlooring_9November_Cathrine_1Porfyrveien_Notodden_NordicFlooring_3Porfyrveien_Notodden_NordicFlooring_11Porfyrveien_Notodden_NordicFlooring_12Porfyrveien_Notodden_NordicFlooring_7

En veldig fin dag har det vært. Jeg har sittet altfor mye i bil, men endelig er gulvet bestilt og det kommer til leiligheten i morgen formiddag. Jeg har også fått vite at fargene er på veggene. Jeg var ikke innom leiligheten i dag faktisk, så jeg har ikke fått sett det selv. Ah, jeg gleder meg til å se!

Jeg hadde en effektiv morgen. Leverte datteren på skolen til planlagt tid, god stemning. Var klar for morgenruten med gjøremål og svingte av med Alna for å stikke innom Nordic Flooring. Jeg ringte og mannen i den andre enden svarte: Alna?

Det var omtrent på dette tidspunktet jeg fikk vite at de holder til på Notodden. Jeg var altså ikke rett rundt svingen, men 1,5 timer unna. Det var bare å prelle av seg. Cathrine plukket meg opp da jeg leverte min bil på servicekontroll, så kjørte vi med godt mot og mye god musikk. Landskapet vi møtte var helt fantastisk, og turen ble dermed verdt alle timene den tok.

PS: Sjekk hvordan leiligheten jeg har i dag, så ut da jeg kjøpte den – før jeg pusset opp!

4 kommentarer

 1. wow!! det siste bilde av dæ va skikkelig fint! du så både smashing og barnlig ut!! (om det går å sei) vart skikkelig gla inni mæ av det bilde i feeden 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk for de fine ordene, Ida. Så sliten som jeg føler meg om dagen, var det virkelig gode ord å lese 😀

 2. Brigitte

  Digger parketten!! Også fra Notodden da, der hvor jeg var alle somrene som liten, hvor Farmor og Farfar bodde i mange år! Har så utrolig mange gode minner! 🙂 <3

  1. tingjegliker

   Sant! Nydelig plass!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *