Mikrosement til badet fra Dekorhuset

På badet skal jeg ha flis på en vegg og på gulvet. Hvit granitt på veggen og mørke, store, sorte fliser på gulvet. De resterende veggene skal ha mikrosement. Nå har jeg vært flere runder på Dekorhuset på Kjelsås for å se på deres showroom, og kommet frem til hva jeg ønsker meg. Det blir grått, og det blir forhåpentligvis slik jeg ser det for meg.

Porfyrveien_1Porfyrveien_3Porfyrveien

Fargene er veldig vanskelig å planlegge eksakt, da blandingen skjer på stedet. Jeg har nå fått så mye opplæring som jeg har plass til i hodet, så må jeg videreformidle til guttene i leiligheten. De har ikke gjort dette før, og det er en litt krevende prosess. Man kan for eksempel ikke stoppe før man er helt ferdig, heller ikke blande alt på en gang. Da størkner det i bøtte underveis.. Såee, dette blir interessant!

Porfyrveien_4

Og i dette innlegget må jeg vise denne herlige dama frem. Therese er verdens beste assistent og jeg hadde ikke klart å holde på med alt jeg gjør, hvis jeg ikke hadde hatt henne. Noen ganger klaffer magefølelsen totalt, slik den gjorde da jeg følte for å spørre om hun ville jobbe med meg.

Porfyrveien_8

Kåpa er fra Nelly. Skoene finner du HER. (annonselenke)


Til sist kjørte vi innom Waynes for å hente mat til guttene. Jeg føler de setter stor pris på å få noe annet enn det de selv har med seg hver dag. Så noen dager i uka gjør jeg som dette 🙂

4 kommentarer

 1. Camilla

  Jeg og samboeren la mikrosement på veggene på bade ifjord, var veldig lett og leggeog gikk veldig fort! Skal nok få fint, vi syntes ihvertfall det var mye lettere enn vi hadde trodd og er strålene fornøyde må skal vi snart igang og legge det på gulvet i gangen! Spennende og se bilder badet ditt!

  1. tingjegliker

   Takk for info, Camilla. Var betryggende å lese 🙂

 2. Hei!

  Kan jeg få spørre hvilken håndverker dere valgte til å legge mikrofiber? og… er dere fortsatt fornøyd med resultatet?
  Jeg bor i Oppegård, utenfor Oslo, og vurderer å få lagt det på gulvet på badet, men ønsker ikke å gjøre det selv.
  Ser at Dekorhuset samarbeider med en rekke håndverkere, og lurer på om dere valgte en av disse? 🙂 Vennlig hilsen Marius Foss Haugen

  1. tingjegliker

   Ah, jeg brukte noen jeg ikke er heeelt happy med. Men snakk med idecor! De har peiling 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *