Fargevalg hos Fargerike på Alna

Å velge farger er ikke lett, men når man får veiledning og litt forståelse mellom de ulike fargene hjelper det veldig.  Daglig leder Patrick har vært til stor hjelp da vi skulle ta disse valgene. Jeg ble der lengre enn jeg hadde trodd, og jeg kom uten en eneste plan rundt hvilken farger jeg skulle velge.

November_porfyrveien_15fargerike

Vi ble der lenge, og det var mange måter å se fargen på. Det er så forskjellig fra lys til skygge og vi brukte gjerne skyggen under bordet for å se bedre. Før Patrick kom til unnsetning fikk jeg mini-opplæring fra denne karen. Han forklarte meg blant annet hvordan fargen kalk er i samspill med alle farger, siden det er en beige og grå farge. Den er fin å bruke mellom andre farger slik at rommene får en sammenheng.

November_porfyrveien_14

Genseren min finner du HER (annonselenke)

November_porfyrveien_17

Dette er fargene vi har valgt. Den første er til barnerommet, så er det gangen, mitt rom, stue og kjøkken og til sist gjesterommet. På barnerommet blir det også en vegg med glitter i fargen. Jeg er veldig fornøyd med fargene vi landet på til slutt!

November_porfyrveien_11November_porfyrveien_19

Tusen takk for super service, Patrick! Jeg anbefaler dere å ta turen innom hit. I kveld har de kundekveld med mange tilbud man kan benytte seg av. Det er ikke bare farger på Fargerike, men også gulv, vegg til veggtepper og mange, mange tapeter. Mange tusen om jeg ikke tar feil! Det finnes også en masse pynt til huset. Jeg skal tilbake og snuse litt mer på hva dem har og tilby. Fargene er ennå ikke hentet, men valget er endelig tatt!

November_porfyrveien_23

Klarte ikke å finne denne jakken igjen, men kom over denne da. (ad) Enda stiligere!


Det var morsomt å se i leiligheten etter at jeg har bestemt farger. Jeg kan se det for meg og jeg gleder meg til å se resultatet. Nå er det badet som brenner mest i første omgang, og gulvet. Jeg har ennå ikke fikset meg gulv til leiligheten, og det ser ut til å bli litt utfordrende i forhold til leveringstid. Men jeg holder motet oppe!

Poster mer fra badet senere i dag. Aller først skal jeg gå meg en tur i skogen. Det har jeg lengtet etter lenge, og i dag er tiden for å prioritere det og sette alt det herlige kaoset bittelitt på vent!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *