Mikrosement og baderomsvalg

Jeg rekker ikke tenke på neste steg før vi er der. Prosessen har virkelig hatt den farten som jeg ikke turte å drømme om. I dag har jeg satt på plass noen valg. Jeg har besøkt Dekorhuset på Kjelsås og pratet om mikrosement. Det ser ut som betong, men er maling.

Dette kom opp da jeg var på A-Bad og fikk se deres resepsjon. Den er laget av Dekorhuset. Det var ingen tvil da jeg så det. Jeg ble satt i kontakt med en på Dekorhuset og reiste opp til deres showroom. Nå har jeg bestemt meg for å ha dette i dusjen og på tre vegger. Det blir én vegg med flis, og flis på gulvet. På veggen har jeg bestemt meg for hvit granitt med biter av speil i, som glitrer.

inspobad

Bildet til høyre der tok pusten fra meg. Dette fant jeg på Instagram på kontoen til @myinteriorbubble – elsker mønsteret og ønsket vel det samme egentlig, men så har jeg reist litt vekk fargen, men ønsker fremdeles og ha en tilnærmet hylle. Det kommer ikke til å bli som det der, men jeg dropper å ha to slik jeg først tenkte, og åpner opp i mellom. Den blir heller ikke så høy som på bildet, men som den streken som er opptegnet.

Jeg vurderte å ha blandebatteri inni veggen, og bare håndtakene på utsiden. De skulle visst være mye ekstra jobb og ekstra kostnader, så jeg tenkte at jeg fikk spare det til et hus eller noe 😉

November_porfyrveien_7FotorCreated November_porfyrveien_6

Dette er gøy, gøy, gøy. Det tar mye tid og det tar nesten alle tankene dine. Jeg føler det litt som at jeg er i et forhold med oppussing!

I morgen skal jeg til Fargerike, A-Bad, Right Price Tiles og Dekorhuset. Det er Operasjon Bad som haster mest i skrivende stund. Nå har jeg tilbringet to dager med kjæresten, og vi er vel enige i at det er greit å være borte fra hverandre når man jobber så mye. Det er faktisk godt å bare sitte her alene noen timer på kvelde, jobbe med mail og ting på data, spise, se litt tv av og til.

Min egen måte å slappe av på mens jeg jobber. Gleder meg veldig til å se hvordan valget mitt faller på dette badet. Benk til vasken skal jeg bygge, og sette en servant oppå. På den måten kan jeg bygge en benk som vaskemaskinen kan stå under. Det tror jeg blir veldig delikat og fint. Med mikrobetong-looken og en hvis, matt servant.

2 kommentarer

  1. Dør og vindu, fonnes på Rud i Bærum i hvert fall, har veldig gode priser på dør og vindu. Svigers har hytte i Sverige, og kjøpte der for å kjøre de ned til Sverige. Det ble billigst. Glatte fliser på badegult blir veldig glatt med sokker, og når de blir våte. Våre er livsfarlige.

    1. tingjegliker

      Takk. Bestemte meg for grove fliser på badet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *