Jenta fikk en drømmebursdag!

Jeg starter med dagens blinkskudd. Det desidert beste øyeblikket fanget. Jenta hadde en helt rå dag i dag, og det er nok den bursdagen jeg har merket mest på meg selv, av alle dem syv hun hittil har hatt.

November_bursdag_29 kopier

Dagen startet hjemme i stua, hvor hun våknet til et staffeli og pakker. Hun var i ekstase. I går kveld våknet hun faktisk, og hun fikk ikke sove igjen. Det endte med at hun sov sammen med oss fordi hun var for spent. Vi startet dagen med å pakke opp pakker og bake kake på samme tid som vi spiste frokost.

November_bursdag_54November_bursdag_10

Da klokken nærmet seg 10, reiste jeg og Tina til Oslo Bokseklubb for å møte jentene som hadde teamsamling. Vi var der i litt over en time før vi reiste ned til byen.

Tina satt og strikket på den ene gaven jeg kjøpte til henne i går, og Christian (og mange flere) hjalp henne å rydde i garnet som hadde floket seg. Hun strikker en hals. Dette kjøpte jeg på Panduro. Genialt. Hun elsker å holde på med det. Teamet sang også bursdagsangen for henne – og da ble hun mer sjenert enn jeg noen gang har sett henne! Stas likevel.

November_bursdag_56November_bursdag_14

Den kule jakken fikk hun fra Tante Hanne Kristin i gave. Ønsket var lue med ører, men hun fikk denne og en lue. Veldig fornøyd og stolt!

November_bursdag_15

Da vi kom ned til byen løp Trampe og Tina inn i restauranten med alle tingene, mens jeg parkerte. Vi var der en time før start. Trampe organiserte godteriposer med henne og hennes stesøster Thea. Etterpå var en fadder der og hjalp til med å henge opp ballonger. Til sist var det å pynte sjokoladekaken med fotball, og marsipankaken med roser og blomster. Noe for både guttene og jentene, med andre ord.

November_bursdag_20November_bursdag_23

Tina fikk feire i restauranten til pappa, og der fikk de gå på bordet og pynte med kakepynt over hele duken! Etterhvert kom gjestene en etter en inn døra. Gutter og jenter. Det var et lykkelig bursdagsbarn som tok dem i mot med et stort smil.

De fikk spise pizza fra den andre restauranten hans (Teatro), og spiste til de var lei og klare for kake. Så spiste de det til sukkernivået var nådd toppen og det var klart for gaver!

November_bursdag_28November_bursdag_39November_bursdag_42

Tina satt på den ene siden av bordet mens gjestene stod i rekke for å gi henne gave. Da de ga en gave ga hun en godteripose i retur. Jeg leste av kortene og hjalp til med noe slik at ikke ventingen ble for lang for gjestene.

Dette med gaver har jeg tidligere tenkt på også, at det er så vanskelig i tider hvor man har alt man trenger. Jeg tenkte at en byttebursdag ville vært genialt. At de som kommer tar med seg leker de er lei av å leke med, så bytter de med hennes leker som hun er lei av å leke med. Gjenbruk. Jeg får prøve det til neste år!

November_bursdag_46 kopier

Mot slutten hadde vi en klovn til underholdning. Det var ikke dumt. Fra et støynivå jeg ikke har opplevd maken til, til at ungene ble satt på plass i stoler, men med store øyne og deres fulle oppmerksomhet. Det ble stille. Mot slutten fikk de danse som en gal med klovnen og mens foreldrene kom og hentet ungene, fikk de ballong-hatter og mer til.

November_bursdag_36

Bursdagen var ikke over her. Etter at selskapet var over reiste vi inn til et litt mindre selskap. Vi kjørte en times tid ut til Åros og besøkte pappaen til Trampe, og hans fru, som hadde stelt i stand en liten ekstra feiring med vafler og saft. Det var veldig koselig. Tina er glad i denne mannen blitt, som har tatt oss inn i familien med åpne armer fra første dag. Til tross for sine allerede 11 barnebarn!

November_bursdag_49November_bursdag_53

Så fikk hun leke litt med barna i sin nye familie og vi puslet på et puslespill som hun fikk i bursdagsgave. Etter dette reiste vi hjem til Trampe og fikk et gjensyn med katten vår Kiara som også har bursdag i dag. Nå sover gulljenta og jeg må vel innrømme at jeg er litt kokt i hue 😉

Jeg er glad for at jenta er fornøyd. Dagen har virkelig gått perfekt. Nå er det bare å sove før vi igjen skal våkne tidlig og kjøre inn til Oslo og en ny skoledag!

8 kommentarer

 1. Madelen

  Herlighet Jeg kjente henne nesten ikke igjen. Synes liksom ikke hun er like stor del av bloggen nå som hun var tidligere og håper hun fremover blir å se her mer. Har tross alt fulgt seg siden tiden før du ble gravid. Det er lenge det! Uansett. Fantastisk å se at hun hadde en fin dag og gratulerer så mye til tina på etterskudd 😀

  1. tingjegliker

   Takk, Madelen. Jo, det er sant. Men det er også fordi at hun er større, jeg vil ikke dele absolutt alt av henne hele tiden 🙂 Takk så mye!

   1. Kristin

    Dét synes jeg er klokt av deg:) Men ei flott jente er hun og bursdagsfeiringen så aldeles fantastisk ut!

   2. tingjegliker

    Takk 🙂

 2. Silje Kristine

  Hei Anette! Ser ut som Tina hadde en super bursdag. Jeg lurer på om du ikke kan lage en slags tutorial på hvordan du setter opp håret som du hadde det i bursdagen? 🙂 Ser så enkelt og fint ut, men får det ikke til!

  På forhånd takk.

  1. tingjegliker

   Hei, Silje. Kanskje om jeg får hun med på det 😉 Startet med hodebunnsflette fra panneluggen og lagde en tynn ned på siden, så tok jeg den med i en halv hestehale 🙂

 3. Camilla

  Hei! 🙂
  Hvor er den grå lua fra?

  1. tingjegliker

   Den er fra H&M.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *