Dette får jenta i 7-årsgave!

Det er vanskelig å vite hva man ønsker seg i en tid hvor man faktisk har alt. Jeg hører henne når folk spør hva hun ønsker seg. Hun vet ikke. Så hvisker jeg at hun kanskje ønsker seg en ny lue. Hun glimter til og svarer derpå. Barn har for mye. Nå som vi skal flytte har hun sagt at hun ønsker å gi bort alle lekene hun har. Jeg tenkte at dette har hun lært etter at vi var i Kambotsja!

For meg er det viktig å vise at man setter pris på ting. Man gjør ikke det om man får alt til en hver tid. Dette har hun ønsket seg lenge, og det er noe hun får være kreativ og utfolde seg på. Dessuten var det moro å bruke en lørdagskveld til å skru litt. Det var koselig.

November_bursdag_4November_bursdag_2November_trampe

Jeg prøvde å få et fint bilde av Trampe, men han er seg selv med tusen grimaser når han ikke vil bli fotografert.

November_bursdag_6November_bursdag_5

Dette er synet hun våkner til i morgen tidlig. Et staffeli, akkurat som hun har ønsket seg. Det er stort, men det kan justeres i alle høyder. Det kan nok hende at mor også kommer til å bruke det flittig. Det er nemlig noe jeg selv også har ønsket meg i mange år. Mens vi sitter her våknet hun for å gå på do. Jeg og Trampe kastet oss over lysbryterne så hun ikke skulle se noe! Pjuh, det gikk bra.

Under staffeli-treet ligger det pakker. En Mikke Mus kokebok som jeg falt pladask for på Søstrene Grene. Det var også der jeg kjøpte staffeli etter tips fra dere lesere. Takk for at dere alltid hjelper meg når jeg lurer på noe! En pakke fra Oldemor i Bodø, fra tante Hanne Kristin i Tromsø og fra tante Tove fra pappa-siden.

På stolen ligger bursdagsantrekket. Dette har hun funnet frem for mange dager siden. Jeg tror ikke hun har gledet seg så mye til en bursdag før. Hun skal feire i restauranten til pappaen, med hele klassen. Gutter og jenter. Jeg er stolt av at hun faktisk ville invitere alle. Gutter og jenter har bare godt av å leke sammen 🙂 Jeg har i alle fall hørt at gutte-mammaer har ønsket litt jente-innflytelse på guttebursdager. De er kanskje litt mer hyper enn jentene? Noen som kjenner til dette? 🙂


Kiara er ute i Hurum og lever livet på landet, enn så lenge. I morgen blir det å starte dagen med å åpne pakker og bake kake. Før bursdagen skal jeg innom teamsamling og være litt, så reiser jeg med Tina og Trampe ned til byen. Stor dag for en stor jente. Jeg gleder meg faktisk på hennes vegne. Og jeg gleder meg til å høre hva hun synes når hun våkner!

10 kommentarer

 1. Så utrolig hyggelig! Hun kommer til å bli så fornøyd 🙂 Kan jeg bare spørre om en ting? Heter kjekkasen din Trampe på ekte eller er det et klengenavn? Har aldri hørt det navnet før 😀

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Ingrid. Han heter ikke det på ekte, det er et kosenavn vi har som mange bruker 🙂

 2. Gratulerer med dagen til jenta di!

  1. tingjegliker

   Takk, Anna 🙂

 3. Katrine

  Bursdager er stas! Så god du er å ordne for lillejenta:)
  Vi inviterte også hele klassen på 7åringens bursdag i år, han omgås med mange av jentene også så han ville ikke utelate noen, det ble helt topp 🙂 Hadde det i en skatehall så de kunne boltre seg masse hehe
  Syns forøvrig at jenter bringer litt mer ro og orden når de er med, så det er absolutt mye positivt 😉
  Når det kommer til bursdager og jul merkes det at de små nå til dags har overflod av ting og kan ha vansker med å komme på noe å ønske seg :0

  Håper lille(store) jenta får en fabelaktig dag med masse fine opplevelser og minner, hipp hipp! 🙂

  1. tingjegliker

   Tenkte at at det hadde vært digg å ha en byttebursdag. Hvor hun kan gi og dem kan gi 🙂 Håper jeg husker det til neste år 🙂

 4. Det var en kjempeflott gave til 7-åringen 🙂 Regner med hun ble glad ja 🙂 Gratulerer så mye med dagen til datteren din <3 🙂 Håper du får en kjempefin bursdag 🙂

  Purr, purr fra Toril og kattene

  1. tingjegliker

   Takk for det, Toril 🙂

 5. Hei! Gratulerer med dagen til Tina 🙂 kan jeg få spørre hvor spisestolene dine er fra? De var fine!

  1. tingjegliker

   Hei, Ina. Ja, de er fra Skeidar 🙂 Elsker dem 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *