Mørke vinterfavoritter

Kjære lesere. Jeg sitter hjemme med en totalt uventet hodepine som spiste meg opp i dag. Jeg har brukt store deler av dagen til å sove, samme som i går. Tenkte at det er nok kjedelig å klikke seg inn på bloggen om dagen når det blir sånn. Oppussing er i gang og jeg skal ta bilder i leiligheten i morgen.

Enn så lenge tenkte jeg at dere kan få dette innlegget som jeg tidligere startet på. Jeg skal skrive et innlegg til når smertestillende har fungert. Måtte ta noe sterke enn vanlig. Det skremmer meg litt da . . hodepine. Men mer om det snart. Jeg er helt alene i hele dag og har lyst å skrive mer.

Collage_november_Fotor

Leppestift HER. ♥ Glitrende topp HER.♥ Lang genser HER. ♥ Ullskjerf HER. ♥ Velurbukse HER. ♥ Ullstrømpebukse HER. ♥ Konvoluttveske HER. ♥ Loafers HER. ♥ Høye støvletter HER.


Jeg har valgt ut noen mørke favoritter fra Nelly som jeg vil style med deilig burgunderrødt tilbehør. En fantastisk farge i denne årstiden. Antrekkene kan brukes både på dagtid og kveldstid. Rett fra kontoret til middag med gode venner. Det er perfekt for meg som farter litt for mye når jeg er på topp. Altså, i bedre form enn i dag. .

Skriver mer om litt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *