Bloppis i Oslo – Selger klær på førstkommende søndag!

Dette blir min fjerde runde med bloppis, folkens. Noe av det hyggeligste med bloppis er faktisk å møte lesere. Det er så mange hyggelige fjes som dukker opp! 

bloppis

Det blir mange antrekk i løpet av årene, og jeg skulle nok ønske at jeg var flinkere til å dokumentere antrekkene jeg har brukt. Det er faktisk veldig mye som aldri har blitt delt. Der har du meg – blogger når jeg virkelig føler for å si noe, men så har jeg ikke alltid de beste bildene der og da.

På søndag skal vi ha bloppis. Jeg, Anja Johansen, Lene Orvik og Espen Hilton. En gutt med på laget denne gangen! Da kan du jo kanskje kjøpe med noe til kjæresten din også? Tenk så kult det er da. Komme hjem fra bloppis med manneklær?

outfit

Jeg håper uansett at du kommer. Jeg vil se deg og ditt smil. Det passer bra for meg å bytte ut garderoben nå som jeg flytter. Og helt sant, jeg vokser ut av så mange klær så altfor ofte. Mye jeg har er ikke rørt, og mye er pent brukt. Jeg vet ikke hvor mange sko jeg har med denne gangen – da jeg enten bruker ihjel skoene mine, eller ikke bruker dem i det hele tatt. Jeg finner mine favoritter kan man vel si.

Meraki Studio.
Lassons Gate 10.
Søndag 13/11
Kl. 15-17.

Her kan du også få gratis styling og konsultasjon av frisørene i tillegg til at du kan bli med i trekningen av gavekort på 1000,- Du får også 20 % på din første behandling!

Del innlegget med en venn du kan tenke deg å dra med? Husk å ta med KONTANTER.

PS: De første 30 som kommer får også goodiebag ..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *