Ikke helt som planlagt

Ikke akkurat et sexy antrekk, men det er kaldt. Jeg fryser ikke foran å gå ufint kledd, faktisk. Jeg velger comfort foran mote. I dag har jeg på meg Trampe ull-trøye for å slippe å fryse. Jeg har ikke bilen min i dag, og skulle derfor ta toget. Trampe sin storebror skulle kjøre meg til toget. Jeg skulle stå opp 5.45 å kle meg fint, blogge, sminke meg, ta outfitbilder. Jeg sto opp 7.30 og disse bildene ble tatt mens vi var på vei ut døra. Ler.

November_sætre_3

Favorittsko fra Duffy HER (annonselenke). Jeg burde kanskje vasket dem litt, men de er faktisk hvite ute i sneen!

November_sætre_1

La oss ta et bilde med katten da. Hun elsker jo. . . nei, det gjør hun ikke. Så storebror henter meg og skal kjøre meg til Asker. Vi rekker ikke det toget. Han tenker at vi kjører til Sandvika og glemmer køen. Toget kjører jo raskere enn biler også, så det ender med at han kjører meg helt til kontoret i Bjørvika.

Det ble faktisk en veldig hyggelig morgen med mange trivelige samtale-tema langs veien. Denne kjekke mannen driver også AEX-transport. Verdt å vite om du trenger transport i Asker og Oslo-omegn?

November_sætre_2

Kiara var faktisk vekk i over et døgn. Fra forleden ettermiddag til i går kveld. Jeg hadde tårer i øynene da jeg raskt hadde googlet meg til at katter fryser ihjel i 10 minusgrader. Selv om det ikke var minus 10 i går, tenkte jeg at det hadde vært det på natta. Jeg ringte oppdretter og var fortvilet. Der fikk jeg noen gode historier om andre Savannah-katter som hadde kommet seg hjem igjen.

Så ble det å slappe litt av fra totalt noia, og etter hvert kom hun hjem. Jentungen og katten har et så tett forhold nå – det ville vært tragisk om hun skulle vært borte for godt. Noen få dager kan katten være mye for oss, men straks hun er vekk blir savnet enormt. Det har skjedd noen ganger, men nå er det jo vinter og store forskjeller. Det er første gang hun ser denne hvite verdenen.

Etter at hun var vekk i går har hun hatt korte turer ut. Det virker som at hun liker å være ute, men på samme tid er redd for å gå seg vill. Derfor tror jeg nok at hun faktisk hadde gått seg vekk dette døgnet, men til slutt funnet veien hjem igjen. Kanskje hun hørte oss da vi desperat ropte etter henne i går ettermiddag . . .

Jeg har også laget en videoblogg til dere fra badet. Det har vært etterspurt. Ikke noe komplisert, men dette er da altså produktene jeg bruker mest av alt i hverdagen.

Fortell meg gjerne hvilken andre videoblogger dere ønsker fra meg 🙂 Og lag deg en fin dag. På søndag skal vi gjøre noe spennende og moro mellom 11 og 14. Men jeg har også bloppis med Anja Johansen, Lene Orvik og Espen Hilton på søndag fra 15.00! Vil du komme? Mer informasjon skal komme 🙂

4 kommentarer

 1. Supert at du lager sminkevideoer 🙂 Vita liberata sitt solpudder har jeg og- det er topp. Har og prøvd DMK sine renseprodukter, men sliter med hvor man skal få bestilt det på nett ? Kan du fortelle med hva den «vanlige kremen» du bruker heter ? Innser at jeg ikke er så flink til å bruke fuktighetskrem i ansiktet- og det er vell egentlig lurt når man ikke lenger er 18 år 😉

  1. tingjegliker

   Den fra Bodyshop du tenker på nå? Eller DMK?

   1. DMK sin jeg tenkte på- om du bruker en krem fra dem ? Fant en men den kostet 2000.-!!! for en krukke….

   2. tingjegliker

    Oi, shit. Ja, det var edle dråper. I gjengjeld er den drøy, men kanskje ikke så drøy. Jeg vet ikke hva det ligger på i snittpris. Den andre var også dyr husker jeg. Jeg har hatt DMK sin siden i fjor, tror jeg :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *