Mine topp 3 til julebordet

Det er ikke ofte jeg lager poster som dette, men så har det vært etterspurt. Jeg pynter meg som alle andre jenter, og jeg har noen klær jeg liker bedre enn andre. Korte kjoler og støveletter er noe som går igjen ofte hos meg. Det er så enkelt, det er stilig, og man føler seg snasen. I tillegg er det godt med lange armer om man skal på en fest i juletiden.

Her kommer mine super-enkle topp tre på Nelly til en rimelig pris. I samme rekkefølge som oppsatt, kan du matche plagg med smykke og veske.

julekjoler

Rød kjole HER. Sort kjole HER. Med mønster HER. 

smykker

 Sparkle Choker HER. Wide Velvet Choker HER. Crystal Cubic Zirconia Choker HER.

vesker

Tassel Clutch HER. Day Gweneth HER. Venom Bag HER.

sko

Block Heel Sandal HER. Pointy Toe Boot HER. Plain Platform Sandal HER.


Når det kommer til sko, kan man lett ha støveletter til alle disse kjolene. Om man ikke liker å fryse på tærne. Jeg er ikke fan av å gå i åpne sko når det er kaldt ute, men jeg har flere venninner som ikke rynker på nesa engang. Kjenner jeg gleder meg litt til juletidene nå. Det er en tid hvor det er ekstra hyggelig å møte venner og bekjente. Alle har litt jul i seg.

Dagen min i dag byr på møter, men også trening. Jeg er i god flyt og skal holde koken mens den er der.  Senere tenker jeg at vi kjører ut til Trampe i Hurum og blir der i helga. Vi skal i familieselskap til niesen hans på lørdag, og på søndag er det jentebursdag.

Det er deilig å ikke ha mer enn det sånn i all hovedsak å gjøre i helgen. Trenger bruke tid på å lande forrige måned, det er ikke gjort på en uke faktisk. Nå skal jeg vekke lillemor, drikke opp kaffen og klargjøre for skole.

Lag deg en fin dag 🙂

2 kommentarer

  1. Katrine

    Supre tips! Elsker den svarte kjolen Fått helt dilla på det stoffet!! Sendte deg en mail ang Teamjegliker her om dagen. Håper du har mottatt den! Men du har nok mange mailer å svare på, så venter i spenning! Det er anette@tingjegliker.no, sant? Ha en riktig så fin kveld videre, flotte deg. Du inspirer hver dag! Klem fra meg ❤️

    1. tingjegliker

      Tusen takk, Katrine. Ja, har nok mottatt. Du hører fra oss. God helg:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *