Inspirasjon til vinterjakke

Vi kjøper ny hvert år, gjør vi ikke? Jeg har alltid gjort det, selv om jeg husket at jeg hadde noen skikkelig fine året før. Dette er det første året jeg har husket at jeg faktisk pakket ned noen jakker for ikke så altfor mange månedene siden, og pakket det opp fra boden igjen. Husker du at jeg farga håret blått for et år siden?

November_outfit_26

Jeg skulle finne frem til kåpa mi egentlig. Og der var den. Skjerfet og kåpa som jeg har på meg i dag. Jeg har faktisk innsett at de dyreste plaggene jeg har kjøpt, er det jeg har trivdes lengst i. Og det kan være kvaliteten. Denne kåpa har levd noen år nå. Men i dag har jeg leita etter noen andre favoritter som dere kan bli inspirert av.

Min smak endres fra dag til dag, nesten. Men det som går igjen, er det behagelige. Det jeg lett kan kaste på meg, som passer med mest mulig. Jeg liker jåleri, men jeg er veldig praktisk av meg også. Har du en favorittjakke du har kjøpt på Nelly? (annonselenke) Link meg gjerne opp til den!

FotorjakkerCreated

Parkas HER. Trygg klassiker HER. Dyrere og røffere HER. Grå kåpe HER. Klassisk og lys HER. Litt ungdommelig HER.


Jeg skal kjøpe meg en ny nå. Men jeg har ikke valgt ennå. Har jo en sort, men den er lang. Så den sorte her ville vært annerledes uansett. Den rosa jeg har er jeg smålei. Men den hvite over sunes jeg var kjempefin. Regner med alt er fuskepels nå i denne tiden? Uten at jeg har lest meg opp på den parkasen der da. .

Lag deg en fin torsdag. Jeg skal dra på boksetrening med Kevin nå! Har med kameraet og skal dele med dere!

2 kommentarer

  1. Hei! Er stor fan av deg og bloggen din og har lest den siden 2009, men blir litt skuffet når jeg leser du kjøper ny vinterjakke hvert år. Alltid gøy med noe nytt, men å unne seg en ny vinterjakke hvert år er virkelig ikke bra for miljøet, og bør heller ikke være nødvendig da jakker vanligvis holder i flere år! Personlig kjøpte jeg en klassisk vinterjakke for syv år siden og den er fortsatt favorittjakken min. Vi kjøper og kjøper, uten egentlig å trenge noe nytt…

    1. tingjegliker

      Helt enig, Anette. Du har nok rett i det, men så gir jeg også vekk klær til de som trenger det også. Ofte. Jeg kaster aldri.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *