Tatoverte meg på puppen!

Team-jentene ville tatovere seg, og de ville ha meg med. Jeg er ikke den som sier nei til å være spontan, og 40 minutter senere gikk vi ut av taxien i Denia utenfor en tatoverings-sjappe. Det var meg, Therese, Thea Marie og Helene. Først ut var Therese. Det ble en liten kattesnute med noen værhår på fingeren, hvor det raskt slipes vekk der som huden ofte fornyer seg. Hun tok også et lite hjerte på ankelen som Helene tegnet.

Etterpå tatoverte Thea #teamjegliker med min skrift på foten. Det ble kult og jeg kommer nok til å gjøre det samme senere. Helene tatoverte slogan til teamjegliker, som er selvdisiplin og tålmodighet. Hun tatoverte tålmodighet på armen, skrevet av meg. Stas.

wp-1477840930995.png

Jeg da? Jo, jeg rablet ned ‘trampe’ i et hastverk. Og jeg plasserte den på puppen, slik jeg hadde tenkt 40 minutter tidligere. Hva om det skulle ta en ende dette forholdet? Det er det flere som spør. Jeg bekymrer meg ikke. Trampe fra filmen Bambi er faktisk veldig søt. Ellers kan jeg alltids forandre den siste bokstaven til et hjerte 😉

Nå skal jeg snart møte kjæresten min. Jeg skriver fra flyet hjem fra Alicante. Når jeg kommer til Gardermoen skal jeg ta flytoget til  Lillestrøm, og der møter han meg. Så skal vi hjem til meg og ha en fin kjærestekveld. I morgen skal jeg kjøre ham til sykehuset i Drammen for en mindre operasjon. Prøver også å få til en YouTube-blogg i morra. Her er YouTube-filmen vi lagde, hvis du ikke har fått det med deg ennå <3

Søndag er favoritt-dagen min. Den dagen hvor ingen kan forvente noe meget av meg. Den dagen hvor jeg er tvunget til å ta litt fri. Ønsker deg også en fin søndag.

2 kommentarer

  1. Couldcareless

    #ikkelært #facepalm #feiltypebarnslig #angrergarantert #nextboyfriendnotgonnalikethis

    1. tingjegliker

      Synes ikke det var noe bedre å kommentere med hashtags da 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *