Bildedryss fra 30-årslag i Spania

Rett etter at jeg hadde vært på Kilimanjaro, reiste jeg til Spania for å feire mine 30 år på denne jorden i dette livet. Vi var 24 personer. Noe familie, mest venner. Det ble faktisk fire dager med fest, selv om det kun var to av dem som skulle være til nettopp det. Men så gøy vi hadde det. Vi var på show, var ute og spiste, kjørte go cart, hang ved baren på hotellet, eller nede på stranda.

Noen her, noen der, på dagtid. Uansett hvor jeg gikk, møtte jeg vennene mine. Det ble ikke mange strandbilder å dele, da nesten hele gjengen satt toppløse i solte seg. Befriende. Jeg elsker det, at det er sånn, at jeg har venner som er som meg selv. Jeg har så klart tonnevis med bilder, og har plukket ut en knippe av dem slik at dere kan føle stemningen vi hadde. Dette resortet er også mitt andre hjem, og mer info om det nederst i innlegget.

OlivaNova_burdag_31OlivaNova_burdag_34OlivaNova_burdag_62OlivaNova_burdag_58OlivaNova_burdag_50OlivaNova_burdag_82OlivaNova_burdag_76OlivaNova_burdag_84OlivaNova_burdag_89OlivaNova_burdag_28OlivaNova_burdag_5OlivaNova_burdag_4OlivaNova_burdag_21OlivaNova_burdag_139OlivaNova_burdag_168OlivaNova_burdag_1OlivaNova_burdag_149

Dette bildet beskriver stemningen gjennom hele oppholdet. Det var ekstremt mye latter, mye kjærlighet, nye vennskap. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med helgen.

Hvis du vil booke opphold på Oliva Nova, så er du heldig og kan bruke kode ANETTEMARIE og få 20% på det hele. Det er så fint og fredelig her. Rett ved stranda, rett ved baren, rett ved restauranten, gymet, tennisbanen. . . alt.

Disse dagene ga meg mye bekreftelse. Det var venner fra Bodø, Trondheim, Oslo. Det var familie. Det var kjæresten min og hans søster og hennes kjæreste. Det var så mye flott samspill. Jeg forstod hvor mye fine folk jeg faktisk har i min krets, og det betyr enormt mye for meg. Livet handler om akkurat dette. Å ha det fint og nyte hverandres selskap uten å tenke på hva som skjer andre steder. Være tilstede. Jeg er svært takknemlig for å kjenne mennesker som deler samme livsgnist som meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *