Siste helg med Teamjegliker Kull 3

Det er på tide å skrive om helgen som har vært. Det var så mye fint som skjedde, og hele helgen var så perfekt. Teamjegliker handler om mye mer enn fitness, men for mange i kullene er målstreken nettopp det å stille i fitness. Det er et fint mål å ha hvis man er rustet mentalt for det, og det er lettere å fullføre en treningsreise om man vet at det venter en scene i slutten av reisen. I alle fall når der er flere tusen mennesker som følger med på deg og ditt prosjekt.

Back Stage-39

Kull 3 hadde rekord i antall jenter på scenen. Det var 13 flotte, fantastiske jenter som debuterte. Noen hadde hele veien drømt om scena, mens andre fant ut på veien at det var mulig å gjøre det. For noen var det å stikke hull på mentale bobler, og for andre var det å få en mestringsfølelse.

Jeg er uansett uendelig stolt. Her er noen av bildene fra helgen. Fra hotellet hvor sminke og posering pågikk, til bak scenen og etter scenen.

Back Stage-19Back Stage-30Back Stage-45Back Stage-60Back Stage-54Back Stage-49Back Stage-72Back Stage-71Back Stage-62

Vakreste Jeanette Jendina har hjulpet oss så det jomer etter. Hun hjalp jentene med posering og sto bak scenen med oss og hjalp til der også. Dette er ei fantastisk jente som har vunnet VM i bikinifitness selv. Da vi ankom Oslo Konserthus hadde Christian akkurat posert i finalen – og vunnet gull. Igjen og igjen og igjen. Dette er coachen vår, og jeg er utrolig stolt av å ha den aller beste i vårt team.

UntitledBack Stage-82

Inger Lise tok en 6.plass i sin klasse. Og vet du hva som er ekstra kult med det? Hun har vært den første i teamet som har fullført en vegetar-diett og kommet seg på scenen.

Under ser dere Helene og Agnethe etter å ha fullført det å stå på scenen. Jeg er så stolt av jentene. Samholdet, vennskapet, alt. Alle jentene. De var glade, takknemlige og fornøyde. Uten pokaler og medaljer, fordi de har hjerter som gull og klarte å nyte spenning og opplevelse. Men de har også mersmak, og de vil tilbake på scenen med et mål om å gjøre det bra!

Jeg har forstått, slik jeg repeterer om og om igjen, at det er en mening å drive dette teamet. Det gjør meg glad å se andre bli sterkere i seg selv og presse mentale grenser. Men aller mest, vennene som finner hverandre. Og om et bilde sier mer enn tusen ord:

Back Stage H-16Back Stage-36

Hvordan følge teamjegliker?

Vi har flere kontoer på Snapchat: @teamjegliker @teamjegliker.2 @vektjegliker
Instagram: @teamjegliker
Se også flere av bildene fra helgen på Facebook, og følg oss!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *