Få 50% på Adams Matkasse her!

Fra fjell og topptur, over til mat og hverdag. Jeg har fått nok et oppdrag fra Adams Matkasse, og jeg gleder meg like mye hver dag. Da jeg kom hjem sent mandag, stod der to esker utenfor døra mi. Sunn&Lett-kassen og Frukt og grønt-kassen.

Råvarene fylte kjøleskapet fra ende til annen, men et øyeblikk senere hadde jeg pakket to av rettene med meg og kjørt ut av Oslo til kjæresten. Da fikk han også litt glede av maten, og jeg skåra mange kjærestepoeng!

I dag tok jeg med meg suppe-retten og kjørte til bestevenninna mi Susan i Fredrikstad. Hun er vegetarianer og dette var den hun kunne spise med meg fra ukens meny. Jeg trengte se denne jenta igjen, og ikke minst få tilbringe tid med den lille som har kommet til

september_adams matkasse_10september_adams matkasse_9

Du kan også kjøpe Sunn&Lett-kassen og få 50% på første kjøp. Denne kassen har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og passer perfekt for deg som vil ned i vekt eller spise ekstra sunt. Vår ernæringssjef Malin sørger sammen med Adam for at middagene er sunne, varierte og balanserte næringsmessig. Klikk her!

september_adams matkasse_8

Jeg synes det er verdt å nevne noen av leverandørene til Adams Matkasse. Man får nemlig ikke tak i dette over alt. De bruker blant annet
Albert Idsøe (Norges eldste pølsemaker og Norges desidert beste pølser med over 90% kjøttinnhold).
Vossakjøt (Eldhusrøkt bacon fra Voss).
Snorre Sjømat (Leverer fersk, norsk fisk i matkassene, fanget utenfor Måløy ).
Prima Jæren (Leverer prisvinnende svine- og storfekjøtt i matkassene).
Narasinfri kylling fra Ytterøy Kylling (en øy rett utenfor Trondheim).
Haugen Gardsmat (Ekte lokalmat fra Flåm i Sogn og Fjordane).

september_adams matkasse_6september_adams matkasse_3adams matkasse

Her er maten jeg lagde på Snapchat i går. Det tok meg seriøst 30 minutter fra jeg startet, til jeg var ferdig. Og da var det ferdig ryddet og vasket fra benken også! Jeg tenkte dele oppskriften med dere her.

Fiskekaker med frisk råkosttziki og bakte poteter

 1. Sett ovnen på 230 grader.
 2. Kutt 3 stk bakepoteter i tynne staver, legg dem i en illfast form. Vend inn 3 ss olivenolje, litt salt og litt pepper. Stek i ovnen i 25 minutter/ eller til potetene er gjennomstekte. De siste 10 minutter legger du også inn fiskekakene.
 3. Råkosttziki: Skrell og riv ca 450 g gulrot og 1 stk fennikel. Bland dette med 1/2 boks naturell yoghurt og saft fra 1 stk lime. Smak til med salt og pepper.
 4. Server 😀
september_adams matkasse_4

Andre matkasser de tilbyr er  OriginalkassenEkspresskassenBarnekassen og Favorittkassen. De har også Fri for-kassen som passer for deg med cøliaki og/eller laktoseintoleranse.

september_Sander Susan

Da fikk jeg lov til å kose med denne godgutten i dag, og glede to nybakte foreldre med en skikkelig god middag. Må innrømme at jeg savner å ha baby når jeg er her. Middagen falt i god smak, og det ble mye mat. Vi forsynte oss to ganger og de fikk rester de kan ha til i morgen også. Suppa smakte jo så klart himmelsk.

Å lage mat fra bunnen er alltid det beste, men det er ikke lett. Jeg skriver under på det. Ved matkasser som dette får vi det litt servert på sølvfat, men kan også gjøre jobben selv og føle at vi mestrer  kjøkkenrollen!

50% rabatt på første matkasse: Bruk rabattkoden BLOGG_ANETTE på adamsmatkasse.no eller bestill via denne lenken.
(*Gjelder kun nye kunder)

9 kommentarer

 1. Den suppen så god ut! Tror nesten den må prøves i løpete av uken altså
  Hvordan har du fikset den dotten du har hatt i håret i helgen? Får den ikke til å se like fin ut som din

  1. tingjegliker

   He he. Får vise det på Snap en dag 🙂

 2. Har ingenting med innlegget å gjøre, men sjekk ut dette. Det er noe som heter «the smove» og er en «smartphone stabilizer and powerbank in one». Det MÅ jo være noe for deg og skuldra di? 😉

 3. karoline

  Hei Anette Marie!
  Først vil jeg bare si takk for en utrolig kul blogg. Har fulgt deg i flere år og digger ærligheten og den usminkede måten du skriver på. Du virker som en skikkelig bra dame, rett og slett.
  J… … …

  xoxo peppermøen som vil ha bad-boyen

  1. tingjegliker

   Hei, Karoline.

   Jeg har tatt innlegget ditt inn i et eget innlegg som publiseres på søndag. Håper du liker det og at det bringer noen svar til deg 🙂

   1. karoline

    Tusen takk, det setter jeg virkelig pris på! Gleder meg til å lese 🙂 🙂 God helg!

 4. Er du borte fra snap ?

  1. tingjegliker

   nope 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *