We love rain (and pressure)

Jeg skulle ønske det regnet, slik at jeg kunne kjøle meg ned. Hensikten med denne posten er å vise dere gleden av å være ute, samt at Helly Hansen har fått inn denne fine jakken. Men i dag regner det ikke annet enn oppgaver på meg. Jeg tok uansett tiden til å få litt frisk luft mellom alt som skjer, noe jeg aller høyst trengte.

Helly Hansen_oktober

Jakken fåes hos G-Sport sine butikker, eller i nettbutikken HER.

Helly Hansen_oktober_1

Det er i alle fall vind ute. Og de fleste papirene mine blåste vekk i vinden rett før vi skulle ta bilder. Jeg elsker at rødfargen ikke er typisk rød, og jeg håper det kommer frem i bildene. Jeg ble også glad for at den er foret, noe som gjør den litt varmere. Lommene er store nok for dagens mobil, og jeg elsker jakker som passer hektiske dager. Det vil si at jeg slipper gå med veske, for alt jeg trenger passer i lommene mine.

Så håper jeg at det snart regner, slik at jeg virkelig får brukt den i riktig vær. Og det er helt sant, jeg elsker faktisk regnet. Det får meg til å føle at tiden stopper litt opp. Da får jeg en uplanlagt pause – noe jeg trenger som oftest. Pauser prioriteres ikke så ofte.


I kveld starter altså kjøret til teamjegliker, og jeg må være klar. Vi skal bo på hotell hele helgen og jentene har så mange følelser at jeg kan kjenne det på mils avstand. Det blir fint å samles, roe ned og gå igjennom hva som skjer i helgen. Jeg skal ta bilder, og jeg skal blogge i morgen.

Lag deg en fin helg!

4 kommentarer

 1. I følge beskrivelsen på nettbutikken er den ikke foret, evt har de ikke inne akkurat den regnkåpen du reklamerer for! Så det burde du kanskje rette opp i;)

  P.S: eeeeelsket Kilmanjarodagboken!

  1. tingjegliker

   Takk for det. Mente ikke det på den måten. Men at det er stoff på innsiden 😛

 2. Rebecca

  Hei. Om det blir noen dager stille på team snappen nå, hva med at de fra tidligere kull kan stikke innom for å fortelle litt om tiden etter diett har vert? Veldig spent på hun som bodde i Afrika Feks og skulle fortsette videre

  1. tingjegliker

   Godt innspill 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *