Vil du gifte deg?

Den store, vakre dagen. Her er noen bilder fra et av bryllupene jeg har fotografert i sommer. Jeg elsker kjemien til disse menneskene. Stemningen var lett og ledig, helt naturlig. Jeg blir forelsket selv av å se på bildene. Kan du forstå hva jeg mener? 🙂

Marianne og Martin_99Marianne og Martin_53Marianne og Martin_57mariannemartinMarianne og Martin_69Marianne og Martin_95 bryllupMarianne og Martin_91Marianne og Martin_76bryllupsFotorCreatedMarianne og Martin_132

Kontakt: anette@tingjegliker.no – merk «bryllup og sted».

4 kommentarer

 1. Ragnhild

  Helt nydelige bilder, du er utrolig dyktig! Om du fortsatt holder på med fotografering når jeg en dag skal gifte meg, da skal jeg love det blir deg jeg skal kontakte. Du klarer virkelig fange kjærligheten <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Ragnhild

 2. Marianne

  Du er rå! Alle bildene gjenspeiler hvorfor ingen kunne måle seg med deg når vi så etter bryllupsfotograf. Så lett og naturlig stemning. Ekte øyeblikk fanget med kameraet. Ekte kjærlighet. Vi er så takknemlige <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Marianne. Setter står pris på dette ❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *