Party med Kygo på Taket

Jeg hadde nok en kveld hvor planen var å ta det helt med ro, men så gikk det ikke som planlagt. Frisørtimen jeg skulle hatt i morges måtte jeg bare avbestille da jeg våknet 5.30 og kjente at dette tålte jeg ikke så bra.

Det viktigste er vel at det var moro? Jeg dro sammen med Anja fra Fornebu, etter at jeg hadde express-skiftet hjemme til noe casual, men litt pynta.

august_outfit_2

Jeg begynte å tenke på det, hvor mye disse festene setter press på antrekk. Helt koko, men gøy om man kler seg opp slik at man er sikker på å være fornøyd.

Uansett. Festen var moro. Jeg møtte masse kjentfolk jeg ikke har sett på lenge, og det ble mange rølpete og gode samtaler utover natta. Jeg husker at jeg prøvde leppestiften til Lene Orvik og fikk streng beskjed om å kjøpe meg lik, fordi den satt så godt. Jeg husker ikke navnet på den, men skal finne det ut.

2986969

Kygo hadde fremvisning med en kleskolleksjon. Kanskje verdt å neve da dette faktisk var kveldens begivenhet. Jeg fant en artikkel her om dere vil sjekke klærne ut. Bildet er hentet fra saken.

august_outfit

Playstuit HER (annonselenke). Skoene kjøpte jeg tidligere i Spania. Jakka kjøpte jeg på Vintage i LA.

august_outfit_1

august_outfit_3

I morges våknet jeg med Joakim ved min side. Jeg fant dette bildet på kameraet da jeg skulle legge inn egne bilder nå. Joakim har jeg savnet, og det var veldig koselig å dra han med meg hjem. Vi hadde alle slags planer i natt. Skulle se på noe på Netflix. Han ville dusje først og fikk låne rene klær fra Trampe sin hylle på soverommet. Det har jeg forresten ikke sagt noe til Trampe om, men regner med det går bra. Ler.

Uansett, mens han dusjer sovner jo jeg. Og i morges våknet vi og hadde mye latterkrampe i senga før jeg ble henta av Therese. Hun kom 10.30, rett før jeg skulle jeg i møte 11.00. Da hun kom ble hun småstressa av å se meg i undertøyet, ikke helt klar. Vel, jeg er så rutinert at det var ikke noe problem. Da jeg våknet 5.30 fikk jeg trang til å dusje, så det hadde jeg allerede gjort før jeg sovnet igjen. Det var å kaste på litt sminke og pusse tenna, så en lett sommerkjole og sko til.

Møtet gikk kjempebra og jeg gleder meg til å se hvordan det blir fremover. Det er å gjøre noe som betyr noe, og jeg ønsker virkelig at vi skal få noe til. Meg og dem, eller også med teamjegliker. Vi får se 🙂

Nå er klokka 21.24 og jeg har igjen sovet litt etter at arbeidsdagen min var over. Så skal jeg se en film som bestevenninna mi Susan har oppfordret meg til. Den heter ‘Tony Robbins – I am not your guru’. På Netflix. Gleder meg. Er alene da kjæresten spiller fotball med venner og jeg ikke orker kjøre ut dit. Godt å være litt alene også.

Ønsker deg en fin mandags kveld. Eller en god natt blir det kanskje. I morgen er det opp tidlig og ned på kontoret og jobbe. Hente noen pakker på posten må jeg også huske. Jeg har investert i kunst . . . husker ikke om jeg har fortalt det tidligere. Gleder meg til å dele bildet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *