Nå har det flippa for magasin-industrien!

Jeg kan vel si at jeg forutså at dette skulle skje? Lenge har jeg lurt på om blader kommer til å overleve fremtiden. Personlig så håper jeg det. Det er så fint å kunne sitte i ro og mak og blad i et magasin. Dessverre har verden forandret seg. . .

august_flipp_3

Vi har ikke tid, vi har det travelt. Og hva er vel ikke verre enn å kjøpe ett magasin på grunn av en tittel på fremsiden av den, men så leser man ikke ferdig resten? Jeg får dårlig samvittighet og føler ofte at jeg må lese noe ferdig. Det blir liggende en plass i leiligheten eller i bilen til det blir kastet. I papp og pair-dunken vel og merke.

august_flipp_4

Hadde det ikke vært kjekt å bare ha alle disse bladene samlet et sted? Alle. Til og med Donald Duck!

Ja, så klart er dette en annonse. Men ikke en så aller dum en. Flipp.no har alle disse magasinene. Alle! Du kan scrolle etter den utgaven du ønsker, og du kan lese den. Du kan laste den ned og lese den mens du er offline også. Du kan se i boligmagasin, treningsmagasin . . hva du enn vil.

Flipp gir fri tilgang til nesten 50 av Norges største blader og tegneserier. I tillegg finner du de mest populære bladene fra Sverige og Danmark! Man kan bla lese Elle, Det Nye, Kamille, Bonytt, Boligdrøm, Rom123, Det Nye Shape Up og mange flere.

august_flipp_2

Akkurat for nå er dette aktuelt fra meg. Jeg ser etter bolig og jeg skal pusse opp. Det må bli sånn, siden jeg er så god på sånt 😉

august_flipp_1

Så slipper jeg å bruke tid på å gå inn i butikker å finne hvilken blader jeg faktisk skal lese. Så slipper jeg finne butikken som har bladene. Så slipper jeg faktisk bruke noe mer tid eller penger på å gå ut av stuen for å finne det.

august_flipp

Så får jeg mer tid til å ta telefonmøter, dater, eller bare drikke kaffe. Vil du prøve? Flipp kan brukes av hele familien, man kan være logget på fem enheter (mobil ellr nettbrett) samtidig på ett abonnement. Så barnet kan lese Donald mens du leser Shape Up.

Jeg leser også Donald faktisk.

Du får tilgang til de siste seks utgavene av hvert blad. Se alle bladene her: http://www.flipp.no/bladene. Håper du liker nyheten om dette. Jeg digger det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *