Å perle er undervurdert

Jeg skal innrømme at jeg sier nei til å gjøre ting som dette, altfor ofte. Glemmer å ta meg tid, rett og slett. Eller så er det bare at hverdagen er så altfor liten til sånt. Vi har tatt det til hjertet her i ferien i alle fall. Jenta hadde med seg et fantastisk sett med perler og ulike tråder, og vi har alle sammen sittet her og laget armbånd. Det er terapi, faktisk.

juli_romset_6juli_romset_3juli_romset_5juli_romset_7juli_romset_8juli_romset_10juli_romset_9juli_romset_12juli_romset_13

Jeg lagde et til Kiara også. Det virket som hun likte det. Kanskje jeg er helt fjern, men hun har jo sittet og fulgt med på oss andre de siste dagene, og da jeg tok det på henne var hun veldig med-villig til å få det rundt halsen.

Så hvis dere lurer på hva dere skal ta dere til, er dette tingen å sitte inne med når man ikke er ute i frisk luft. Dessuten er det mye kulere med armbånd som man selv lager, i stedet for å kjøpe dem i butikken.


Håper alle har fine sommerdager. Vi skal nå planlegge reisen ned til Bodø, hvor vi skal i bryllupsfest hos min søster. De giftet seg tidligere i år, utenlands, men har festen nå på lørdag 🙂 Trampe får sett mange nye steder i nord nå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *