Familieglede i Kambodsja

Før jeg publiserer bilder fra vår oppdagelsesferd i går, vil jeg skrive litt om hvordan vi har det her nede. Jeg sitter og skriver fra restauranten på hotellet, som ligger ute rett ved bassenget. Jentungen har lært seg å svømme. Hun og hennes nye kusine bader hele tiden. Og da mener jeg hele tiden. Fra de våkner til de legger seg. Straks vi ankommer hotellet etter en utflukt, befinner de seg i vannet før vi rekker trå inn på området. – Se, Mamma! Se, Mamma! Jeg ser henne svømme på rygg, hoppe som en skrutrekker, holde pusten under vann, dykke etter stener, og alt man ellers finner på i et badebasseng som små.

Cambodia_2016_13

Reisen er fin, men snart slutt. I morgen starter hjemreisen allerede. Jeg vurderte å bli her litt lengre, til de andre skal dra, men så er det mye jobb som venter hjemme. Blant annet en bryllupsfotografering på lørdag. Dette visste jeg da vi bestilte reisen hit.

Det har blitt mye tid til å bli kjent med disse tre barna som er søskenbarn. Det er onkelbarna til min kjære. Jeg har også blitt kjent med min kommende svigerfar. Nei, vi er ikke forlovet, men han her anser oss allerede som gift. Litt av en tillit? Det føles uansett godt. Hvordan kan det ikke være ment, det føles jo som at det alltid har vært meningen.

Vi har pratet mye. Om livet og verdier. I går så vi en film om krigen her nede. Nå vet jeg hvordan alt foregikk, selv om det er noe man aldri kan forstå. Pappaen til min kjære har vært her mye. Han har bygget hus ute i landsbyen hvor ingen eier noe. Han ser mennesket og setter andre foran seg selv.

Denne mannen viste meg kjærlighet da han første gang møtte meg. Han tok meg og datteren min til hjertet fra første dag. Det føltes så naturlig ut. Som om at jeg hadde vært der mange ganger før. At jeg og hans sønn har funnet hverandre, betyr utrolig mye. Det har jeg forstått og aldri tvilt et sekund på.

På samme måte som jeg aldri tvilte på mannen jeg har møtt. Å elske noen får en annen betydning og dette med å gå inn i seg selv har vist seg å være svaret på all kjærlighet. Å kjenne seg selv så godt at man kan elske seg selv. Slik at den du møter elsker deg like mye. Det er sant. Den som elsker deg, elsker deg like mye som du elsker deg selv. Om alle visste dette hadde det vært enklere å gjøre forarbeidet unna før man møtte noen.

Nå savner jeg kjæresten min. Vi har mye som skjer fremover og jeg gleder meg til å dele alt med dere, til sin tid. En liten, men litt stor detalj skal jeg dele når jeg er hjemme igjen. Kanskje allerede i helgen.

Nå skal jeg laste opp bilder fra landsbyen i går, så skal jeg fortelle dere hva jeg opplevde. Det var vakrere enn noe jeg har sett.


Mens  jeg har vært her har jeg jobbet også, med teamet. Jeg har satt sammen bildene deres som jeg tok rett før jeg reiste. Ikke fordi jeg måtte, men fordi jeg ikke får sove om natta. Den andre natta lå jeg våken fire timer før jeg tok opp macen. De er så overlykkelige. Jeg har mottatt flere tekster fra dem av takknemlighet. Hvor de forteller hva denne reisen og muligheten betyr for dem. Det er min bekreftelse på å fortsette. Teamjegliker har kommet for å bli.

Jeg vil også minne om at tidjegliker blir noe av. Vi har med en yogainstruktør og min sjaman som kommer til å heale jentene på et tidspunkt. Vil du være med på denne digitale detoxen? Les mer her og send meg en mail. Jeg skal ikke ha mer enn åtte jenter med meg, men det har kommet flere plasser da to av jentene opplevde hindringer med denne reisen. Av personlige årsaker 🙂

10 kommentarer

 1. it is so nice reading your Blog about what you experience, one can really see the tings and go true it almost self while reading.

  1. tingjegliker

   Thanks 😀

 2. Kambodsja er et flott land, mye man kan oppdage der. Har dere vært ute ved kysten, strendene er helt fantastiske. Passer nok perfekt for jentene som liker å bade 🙂 er det bare du som reiser hjem nå? Lang tur for kun noen få dager, men du er jo vant til å være på farten 🙂 riktig god hjemtur og god sommer

  1. tingjegliker

   Takk, Hilde. Ja, det er meg og jentungen. Vi valgte lang tur på få dager, men vi tåler det fint altså 🙂

 3. Du verden for en kjempestor opplevelse å få være der nede, og få se hvordan det er der.

  Jeg blir kjempeglad når jeg leser at dere har hatt det så fint, og jeg er glad på dine vegne at du har funnet kjærligheten i en mann som du virkelig elsker høyt 🙂

  Nyt den siste dagen, og riktig god hjemtur 🙂

  Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

  Purr, purr, fra Toril og kattene

  1. tingjegliker

   Takk, Toril 🙂

 4. Er du og Tina på ferie med familien til trampe, men uten trampe? ☺️

  1. tingjegliker

   Hei, Hannah. Ja, det stemmer 🙂

 5. Ojojoj, nå gleder jeg me enda mer til tid jeg liker 😀 herregud jeg er så glad for at jeg valgte å melde meg på. Hjertet mitt hopper av glede

  1. tingjegliker

   Så fint å lese, Mari 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *