Fra Elle-fest til Rally

I går kveld var moro. Jeg fikset håret mitt hos Lotte, og la inn noen striper da jeg følte jeg begynte å bli litt vag, eller kommunegrå i fargen. Føler nok at jeg er litt kjedelig på fargen, men dog veldig naturlig. Før frisøren var jeg innom Nina Jarebrink og lånte en kjole. Søren så flaks jeg hadde som fikk fikset dette. Kjolen passet perfekt og jeg fikk mye ros for den. Beltet er også derfra. Sjekk henne ut her.

20160610_101119.jpg

Skoene var egentlig en nødløsning, men de er nye. Kjøpte dem i Spania sist jeg var der. De skoene jeg hadde planlagt, lå igjen hjemme hos Trampe. Typisk, men det gikk bra. Jeg ble bare litt vel høy i forhold til Sophie som jeg reiste med.

Etter sminke hos Stephan, reiste vi på vors hos Linnéa Myhre og Vetle. Sjekk forresten ut maskara-metoden som Stephan brukte på meg!

Vi ankom til en kjempekø, og idét Sophie streifer at Maria Mena og en liten gjeng går inn en bakvei, ser jeg at det er kompisen min som slipper dem inn. Jeg roper og han veiver oss dit. Kanskje litt ukult sett utenfra da vi slipper stå i den køen som alle må stå i. Men når vi fikk sjansen..

Opp til den røde løperen. Jeg, Sophie og hennes manager. Det tok tid for henne og jeg tenkte vel at ingen kom til å orke å ta bilder av meg, men jaggu var det et par fotografer som dro meg på løperen og ville ha bilde. Jeg bare: Jøss, jeg er ikke helt glemt. Lol.

Planen var å ikke drikke, men det ble avlyst. Jeg møtte også xn. Ja, han. Men det gikk overraskende greit og vi pratet en del, til tross for alt. Sjokkerende å skrive det kjenner jeg.

Kameraet mitt som jeg MÅ ha på lørdag, hadde jeg glemt hos Trampe. Han kjørte derfor ene og alene i to timer i går for å legge det hjemme hos meg. Jeg har jo bryllupsfoto i morgen tidlig, mens han er på seiltur hele helgen. De har vel reist fra Aker Brygge i morges. Og jeg møter dem i Horten i morgen kveld om jeg ikke er helt utkjørt.

Uansett. Han kom også innom, utenfor, på Elle-festen. Jeg tok heisen ned og fikk kysset litt på ham før jeg dro opp igjen. Herregud jeg er så forelsket i den mannen, og jeg er så utrolig glad for at vi er vekk fra hverandre uten stress. Bare kose-savn, aldri drama.

Det ble sent, nok sent til at jeg måtte se over snappen min i dag, da jeg hadde vært litt bedugget på den i går kveld. Ler. La meg 1.30 og sto opp 6.45. Dusjet. Kledde på meg noe helt random. Tok toget 7.15. Var på Gardermoen 7.50. Spiste og prata masse med Trampe. Landet i Trondheim, tok bussen til byen.


Sitter lokalisert i Trondheim og skriver fra togstasjonen mens jeg venter på å bli plukka opp . Om tre minutter. Så nå skal jeg runde av denne posten. Jeg skal til Ler å kjøre Rally. Sinnsykt. Har fått et oppdrag for noe helt fantastisk, som jeg ikke vet om jeg kan dele ennå? Jo, deler det jo på Snapchat i alle fall!

Happy friday! Godt å være i Trondheim, selv om jeg ikke rekker se noen. Flyet går hjem igjen i kveld!

3 kommentarer

 1. Det er kjempeherlig å se at du stråler av lykke, og det unner jeg deg av hele mitt hjerte!

  Den kjolen var kjempestilig, og du kledde den kjempegodt!

  Kos deg så mye på rallybanen. Du er jammen tøff! Blir selv bilsyk bare jeg kjører fort med gocart 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

  Purr, purr fra Toril og kattene

 2. Du ser fresh ut, Anette!
  Lykke til på fotografering 🙂 Venter fortsatt spent på svar på mail ang bryllupsfoto.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Andrea 🙂 Skal sjekke opp i dette nå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *