Teamjegliker tar av for Oliva Nova

Jeg og Trampe våknet av at dørklokka ringte. Ringte det på?, spurte ham. Jeg var helt forfjamset og løp ut av senga mens jeg fikk titte på klokka. 08.00! Faen! Jentungen kom ut av soverommet i pysjen og Kiara var like ved. «Mamma, det ringte på!» Jeg kunne ikke fatte hva det var. I dørtelefonen svarte ingen og jeg stresset opp alle mann, før det igjen ringte på. Denne gangen fikk jeg åpnet og ser da vaskedama. Så klart, hun skulle komme 08.00 mens jeg forlot hjemmet for å reise videre. Slik startet dagen som skulle startet 06.00.

teamjegliker_OlivaNovateamjegliker_OlivaNova_8

Vaskedama sa hun kunne komme tilbake 10.00. Hun fikk nøkkel som venninna mi etterpå skulle overta. Jeg, Trampe og Tina var ute i døra på hver vår vei 8.30. Jentungen for sent på skolen, men jeg lovlig sent hjem til Christian, hvor hans pappa kjørte oss videre til Gardermoen.

Her møtte vi jentene, og etter hvert ankom Joakim som skal være med på reisen. Vi var litt uheldig, da en av jentene sto fast i Førde grunnet innstilt fly. Hun må komme etter i morgen. Til sammen er vi 31. 27 jenter fra teamet er med på reisen. 27 av 34. Ikke verst?

teamjegliker_OlivaNova_2

teamjegliker_OlivaNova_4teamjegliker_OlivaNova_3

teamjegliker_OlivaNova_7teamjegliker_OlivaNova_6

Caps HER (tror den er utsolgt i sort). Genser HER. (annonselenker)


Blogges senere! Nå er det bare å få kommet seg i hus og organisert gjengen!

8 kommentarer

 1. madelen

  Er det ene bildet av deg og »trampe»? Good tur ☺

  1. tingjegliker

   Hei, Madelen. Nei, det er meg og Joakim 🙂

 2. Elisabeth Martinsen

  Hei Anette Marie! synes det er så spennendes å følge med på jentene i teamjegliker. Blir så missunlig på det!! Lurer bare på om det blir et teamjegliker til høst, og om når påmeldingen er? Har så lyst til å bli med, kribler i magen bare av å tenke på det! Kos dere videre i varmen

  -Elisabeth

  1. tingjegliker

   Hei, Elisabeth. Ja, det kommer tilbud. Vurderer å fikse det nå før jeg reiser. Opptak i august 🙂

 3. Har du fått deg ett kjæledyr eller noe? Referer til denne trampe du hele tiden prater så mye om..

  1. tingjegliker

   På en måte. Men det er kjæresten min da 😉

 4. Heisann Anette! Gøy å følge dere i Spania, så missunelig på varmen. Men har sett at noen av snapchat filmene dine er opp ned haha? er det noe du gjør med vilje/kan du fikse så alle er riktig vei? blir litt rotete med å måtte snu telefonen :p

  Jeg har et spørsmål angående improving lives! du har jo «sammarbeidet» med de før og lurer på om du har noe erfaring eller noe sånt med de? Jeg har veldig lyst til å gå ned en del i vekt og har googlet rundt etter å få hjelp til kostholdsplaner og hjelp av ernæringsfysologer, men alt jeg finner er så og si utdanningstilbud til dette eller sider som ser jalla ut.. (jeg syns og egentlig improving lives ser litt små «jalla» ut grunnet lite informasjon på siden og du må nesten melde deg på før du får se mer…. men det er min mening da:) ) har du noen tips?? eller erfaring du kan dele angående improving lives?

  1. tingjegliker

   Hei, Oda. Ingen kontroll over det som har skjedd på Snap :O Det er venner av meg som driver improving lives. Jeg foreslår at du sender dem en mail, så kan du få mer informasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *