Du er ikke her, du er over alt.

Der i min stue du stod,
så vakker og vis,
med et indre lys.

februar_Harald

Du som har reist,
du stod jo nettopp her.
Vips, så var du der.

Forstår det nå,
at tiden leger sår.
I dag er ikke som i går.

Apatisk er å ikke tenke.
Jeg spekulerer, interessant
åssen kroppen fungerer.

Fikk en regning i posten.
Nå som alt er så ille,
burde ikke alt stått stille?

Du har reist langt nå.
Deg – jeg ikke kan se,
men jeg hører deg prate og le.
Du er i alt jeg ser på, hører og føler . .
Hvorfor gjemme deg når du er over alt?
Hva gjør du egentlig på denne ferden?
Forlot du alt for å ta over verden?

-Anette

15 kommentarer

 1. Benedicte

  ❤️❤️

 2. Det er så sinnsykt trist. Du har min dypeste medfølelse. Han virket som en utrolig fantastisk person, og han setter nok stor pris på at hedrer hans minne. <3

 3. Marteliten

  ❤️

 4. Gunn-Wnche

 5. Nydelige, gode ord…❤️

 6. Tenke sånn på dæ jenta mi<3

  Vakkert!

 7. christine

  <3

 8. Charlotte

  Helt fantastisk fint og nydelig skrevet Anette! Masse varme gode tanker til deg <3

 9. Harald Andre <3 <3 fine deg super dag på klekken på lørdagen!<3 miss you

 10. Hei Anette, jeg sender mine dypeste medfølelser til deg i denne tøffe tiden Jeg mistet selv min bestekompis i en alvorlig bilulykke for 4 år sider hvor han og faren desverre døde, hvordan kan det skje? 14 år gammel og fikk såvidt oppleve det fantastiske livet har å by på.. Det snilleste mennesket jeg kjente, ble bare revet bort! Det er ingen fasit på hvordan man takler sånne ting, syns det er bra du har holdt deg for deg selv! Det er ingen som forventer noe av deg i denne tiden, må være vanskelig å leve som en offentlig person når man opplever en sånn stor sorg, hvor man har mistet noe så kjært! Det er og kommer til å være en tøff tid fremover, jeg sender deg mange varme klemmer ❤️ Tenker på deg, godt å høre du har en sånn fantastisk kjæreste som er der for deg ☺️❤️

  1. tingjegliker

   Takk, Emilie.

 11. Skjønner ikke jeg… han hadde jo liksom alt, utseende, fysikk, utrolig bra personlighet… også dette her…? Maken til bra fyr!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *