Dette er teamjegliker!

Jeg tenker at jeg samler en hel del informasjon her, men så kan dere også stille spørsmål i kommentarfeltet som jeg besvarer. Enn så lenge har jeg tatt for meg de mest stilte spørsmålene.

kull 3_2

Hva skjer i oppstartshelgen?

Den første helgen er kjempespennende. En hel gjeng med jenter skal knytte bånd i løpet av en lang og minnerik reise. Det første vi gjør er å presentere oss og programmet for helgen. Her har jentene i Kull 3 satt seg på sine plasser. Dette kullet ble delt inn i fem grupper som har hver sine faddere. Vi har blant annet en egen gruppe for Bergen. Medlemmene der har også møttes utenfor de største samlingene, med sine to faddere. Der har vi Christina Skjold fra Kull 2 og Sandra fra Kull 1.

I løpet av helgen har jentene god tid med Harald A. Flaskerud som er mentaltrener for teamet. De får innføring og foredrag om dietten av Christian, og får kjørt gjennom hele styrkeprogrammet ved hjelp av flere gutter. Det er også fett-, vekt- og midjemåling. Her setter vi delmål og snakker om hva som er realistisk.

Ellers tok vi gruppebilder og individuelle bilder i undertøyet. Dette er bilder jeg sitter på til endringen er så stor at man vil se forskjell når man setter bildene sammen. Jeg viser aldri bildene før jentene har vist resultater.

kull 3_3

Bildet over: Jentene er på runder i forskjellige grupper. Vi har hatt de siste samlingene på Avancia Skedsmokorset. Dette har fungert veldig bra, og slik vil det fortsette i fremtidige kull. Sist overnattet de aller fleste på Olavsgaard, noe som ga dem mye mer tid sammen til frokost og på kveldene.

Oppstart kull 3

Faddere og andre hjelpere

Jentene som blir plukket ut og spurt om å være faddere, får fortsette i teamet gratis mot å passe på de nye. Det er en oppgave som også motiverer dem. Disse jentene stod under oppstart og mimret om deres første dag. Hvor rart det var å tenke på at de ikke kjente hverandre, når de er blitt så gode venner nå.

Sunniva er min høyre hånd på denne jobben. Hadde jeg ikke hatt henne med, så kunne jeg aldri laget et så stort kull som vi har nå. Hun er leder for alle fadderne, og vi har hele 9 faddere. Det er Rikke, Vivi, Therese, Linda, Mariann, Cassandra og Christina S fra Kull 2. Også har vi Sandra og Sunniva fra Kull 1.

Dette er en reise mentalt og fysisk, noe som gjør at man knytter bånd. Vennskapet og støttet de gir hverandre, er en av de grunnleggende verdiene i teamet mitt.

Ellers har vi noen gutter til å vise styrkeøvelsene og servere kaffe på samling. Denne gangen var det Simen og Ola som var med. Ola så dere med oss i Spania med Kull 1. Simen var med meg i Marbella før jeg skulle stille.

kull 3

Under ser du jentene i Kull 3. Det er hele 34 stykker. På øverste bilde til høyre er det en rad med fire jenter. Det er jentene som representerer #vektjegliker.

oversikt3Teamjegliker oversikt kopier

Reiser alle kullene på treningsferie?

Kull 1 og 3 har Spaniatur. Kull 2 hadde juleferie og annet, som gjorde at vi ikke valgte å reise denne gang. Men de hadde også oppstart på Filefjell hvor vi knyttet godt bånd til å starte med.

Kull 3 skal til Oliva Nova i Spania. Det ligger mellom Alicante og Valencia og er en kjøretur unna blant annet Benidorm. Et resort som også er en liten landsby. Hit kommer jeg til å ta med de fremtidige kullene også. Jeg gir titt og ofte ut rabattkoder for opphold her. Jeg skal også hit med tidjegliker 10. – 16. oktober. Det er fremdeles noen få plasser igjen om du skulle ønsker å reise.

Oppstart kull 3_2

Hvem kan være med i teamjegliker?

Alle, sånn egentlig. Mitt største kriterie er motivasjon og glede. Jeg er veldig streng når det kommer til mobbing, baksnakking og nedlatende oppførsel. Jeg forventer at de som melder seg på noe som dette, og bruker penger på det, er inneforstått med at det blir en tøff reise. Selv om det er mye moro.

Hvis du er tøff og liker utfordinger kan du være med. Hvis du vil forandre på livsstilen og er klar for det.

Hva er vektjegliker?

Det er en del av teamet det også. De er en del av den store gruppen, men de er overvektige og har en lengre reise foran seg. I kull 3 er det første gang vi gjør dette. Det er en veldig viktig del for meg, da jeg ønsker at alle skal få en sjanse til å endre livet sitt til det bedre, og være med en hel gjeng kule folk.

Må man stille i fitness?

Nei, det må man ikke. Men pakken er lagt opp til det. Du velger selv om du vil stille for Teamjegliker eller ikke. Du kan også velge hva du vil stille i. Noen ønsker ikke å stille i bikinifitness, men heller Athletic Fitness. Der må man prestere i roing, dips og pull ups. Noe jeg drømmer om å en gang gjøre. Det finnes også Bodyfitness. Ikke like mye «babe». Det er mer muskler i fokus, men fremdeles feminint om du vil 🙂

Er dietten tilpasset? Kan man være vegetar?

Ja, den er tilpasset. Og man kan være vegetarianer. Dette skrev jeg om i går. Hvis man har allergier løser vi også dette.

Hvor gammel må man være?

Jeg har flere jenter med under 18 år. Det er viktig at foreldre har godkjent dette og at de forstår hva dette handler om. Jeg tar gjerne en prat med mamma eller pappa, for å fortelle hva det handler om. I første kull hadde jeg Sunniva, som jeg egentlig ikke ville ta inn. Jeg hadde tenkt at 18 måtte være grensen, men da jeg leste hennes mail og skjønte hvor mye hun ønsket det, måtte jeg ta henne med. Her pratet jeg med en fortvilet mor i nesten en time, men til slutt løste det seg.

Det er ingen tvil om at Sunniva er den som har reist lengst og jobbet hardest til nå. Hun fortjener all skryt og er en jente jeg har tatt til meg på mange måter.  Jeg så også at hun var voksen nok til denne reisen, noe mange ikke er. Ta det derfor ikke for gitt at du får være med om du er under 18 år.

Hva koster det å være med?

Dette forandrer seg fra kull til kull, derfor liker jeg ikke gå ut med priser. Og fordi jeg ikke ønsker noen offentlige diskusjoner rundt dette. Eksakt hva som er i pakken får dere når dere søker i august. Det er ikke gratis, det er det ikke. Man skal heller ikke melde seg på om man ikke vet at man kan betale for seg. Medlemmene betaler i tre deler.

Kan gutter være med? 

Ja, det kan de. Vi har tross alt Christian Egner i spissen, som er verdensmester i faget. Han er mot dop og har alltid bygget musklene på naturlig vis. Dette er jeg stolt av å fronte i teamet.

Når kan du søke?

Vent til i august. Jeg vil fortelle om dette på Teamjegliker sin Facebookside, når tiden er inne. Også her på bloggen, så klart. Og på min Snap (tingjegliker). Ellers kan du la deg inspirere av jentene på deres Snapchat: Teamjegliker og vektjegliker, samt Instagram @teamjegliker.

Del gjerne innlegget med noen som liker ting som dette. 

20 kommentarer

 1. Synes det var litt dumt at vektjegliker jentene fikk små bilder.. Sikkert tilfeldig, men men 🙂

  1. tingjegliker

   Det tenkte jeg ikke over engang. 🙂

 2. Kjempebra og informativt innlegg. Vurderer selv å melde meg på «Vekt jeg liker» til høsten. Trenger virkelig å komme meg i form. Skal jo opereres i foten nå 10.mai, og blir gående på krykker i 6-8 uker. Da kan det være godt å komme meg i gang, få tips om trening og kosthold. Ingenting er umulig selv for ei snart 50 år dame 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

  Purr, purr, fra Toril og kattene
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Takk for det, Toril . 🙂

 3. Takk for informativt innlegg! Jeg vurderer sterkt neste Kull! Vi får se 🙂

  Forresten, det ene bildet har lurt seg med to ganger 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Julie 🙂 Ja, visste om dette bildet. Har nå fått fikset opp i det 🙂

 4. Gratulerer med nytt kull!

  Synes det er litt dumt at det er så mange jenter på team jeg liker snappen. Det blir vanskelig å «bli kjent» med jentebe da, og litt for mye å følge 20 stykker individuelt. Hdde det vært et alternativ med gruppesnap? Altså flere kontoer, men færre jenter som rullerer per konto? Så kan «hovedsnappen» brukes på samlinger ol.? 🙂

  1. tingjegliker

   Hei, Signe. Det er for å få presentert en og en jente. De kan følges nærmere i private snapper. Inntil videre blir det nok på denne måten, vi får se hva vi gjør i neste kull 🙂

 5. Hei 🙂

  Du skriver at ikke går ut med pris. Jeg har veldig lyst å bli med, men må vite om jeg kan betale for meg før jeg i det hele tatt skal bruke tid på å skrive en søknad. Fint hvis du kan oppgi sånn ca pris.

  1. tingjegliker

   Send mil 🙂

 6. Kathleen

  Er det for sent å melde seg på?

  1. tingjegliker

   Ikke for neste kull, nei. Men for dette, ja.

 7. Hei 🙂 hva er prisen for og Være med I kull 4?
  Mvh Marina

  1. tingjegliker

   Hei, Marina. Du mottar tilbud når du søker 🙂

 8. Jannicke

  Hei!
  Er det for sent å melde seg på nå? Ble så sykt gira på å være med!

  1. tingjegliker

   Litt for sent for dette kullet, men det blir bedre i neste kull 🙂

 9. Ina olsen

  Når er evt neste kull? Har veldig lyst til å bli med 🙂

  1. tingjegliker

   Opptak i januar 🙂 Følg teamjegliker på Facebook for info 🙂

 10. Henriette

  Hei ! Hvordan kan man søke om å få være med i neste kull? 🙂

  1. tingjegliker

   Følg med på Facebook 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *