Slank og brun til sommeren

God morgen! Jeg har stått opp for å være litt superhelt igjen og hente inn gamle rutiner. Det er deilig å sveve på en sku av forelskelse, men jeg kjenner nå på at jeg ikke har vært like flink til andre ting. Det er helt greit å ha en slik periode, men det trenger ikke fortsette i det uendelige. Jeg er jo glad i rutiner, trening, system og orden. Noe jeg plutselig savnet veldig.

januar_trening

Dette er superverktøyet mitt. Å drikke kaffe fra denne koppen gir meg superkrefter, og med alle vitaminene holder kreftene gjennom hele dagen. Elsker dager som dette. Være oppe før hanen galer. Spiser, skriver, sminker meg og gjør meg klar. Lager matpakke til Trampe og Tina, og dekke opp frokostbord til dem.

Dette skal jeg klare! Vekker dem 06.00 og klokken 07.00 skal vi alle ha forlatt redet!

januar_trening_2

Også er jo målet mitt fremdeles å være i best mulig form til sommeren slik at jeg kan stråle i bikini i stedet for å sukke. Vitaminer tar jeg hver eneste dag, men nå i disse dagene prioriterer jeg betakaroten og chili (annonselenker). 

Jeg har fokus på kosten i ukedagene, men koser meg litt i helgene. Å ha noe ekstra som setter fart på forbrenningen hjelper på. Betakaroten er gull verdt, for jeg vil ikke grille meg mer i sola enn nødvendig. Med disse kommer fargen mye raskere!

I dag står det på planen å filme med Harald, jobbe frem til henting på skolen, være flink leksehjelp til datteren og lage middag til kjæresten kommer hjem. Klokka 18 har jeg en dyp massasje hos BeYoga, som skal hjelpe meg å få litt mer sirkulasjon i kroppen. Jeg har hatt hodepine i en uke i strekk grunnet at jeg har vært stiv i kroppen. Gårsdagen økt med tøying hjalp på, men jeg vil gjerne være helt i orden.

Senere på kvelden skal jeg trene. Litt feil rekkefølge, men jeg trener når jeg har muligheten :- ) Poster noe snusfornuftig i løpet av dagen. Lag en fin en!

13 kommentarer

 1. Marianne

  Burde du ikke bruke tid på Thea på kvelden? Skjønner at vi alle er forskjellige og har forskjellige prioriteringer. Når det er sagt, så er det mye god trening i en skogstur med barn. Løpe, hoppe, forskjellige konkurranser. Nyt tiden mens de er små, snart er tiden forbi og barnet er ute av redet. Hun har nok gledet seg til å se mamma’n sin igjen ☺ Fin dag!

  1. tingjegliker

   Hei, Marianne. Dette provoserer meg litt, selv om det er godt ment. Jeg bruker mer tid med ungen min enn dem fleste, da jeg faktisk henter henne 13.30 på skolen og er med henne til henne legger seg. Sett vekk fra en time i kveld hvor jeg skal få behandling. Jeg nyter hver dag med jentungen og jeg har henne med meg når jeg kan 🙂

   1. Marianne har du ikke en liten pause av og til …..? En time. En halvtime. Ett kvarter…?

    Det trengs synesjeg for og være en go mamma. En kan ikke henge på de hvert bidige sekund.

 2. Victoria

  Du er desidert min favorittblogger og jeg setter stor pris på flere av innleggene dine! Men jeg syns det er synd at du reklamerer for et produkt som nesten koster tre ganger så mye som på helsekosten.. Uansett, håper du har en fin dag!

  1. tingjegliker

   Takk, Victoria. Jeg har ikke oversikt på priser på andre produkter, men viser dem jeg bruker. Sier på ingen måte at det er billigere enn andre steder, vet faktisk ikke forskjellen. Beklager at du tar det slik 🙂

 3. Dette motiverte meg til å stå opp og være superwoman idag 🙂 Tusen takk, for at du er så inspirerende og vakker <3 Jeg skal lage meg en fin dag! Stor klem 😀

  1. tingjegliker

   Takk, Isabel 🙂

 4. Marianne

  Var bare godt ment. <3
  Men det er bra å bli provosert, det får oss til å tenke:)
  Jeg mente ikke at du ikke er en god mor!

  1. tingjegliker

   🙂

 5. Ulrikke Johansen

  Hei!
  Ville bare fortelle atter en gang at æ elske bloggen din, og iallefall snapchatten din! Syns det er såå fint at du endelig har funnet en som gjør dæ så glad og lykkelig, og e så glad på dine vegne, og håpe på å finne det samme en dag.
  Er forresten også veeldig spent på han, og sjekker både blogg og snap hver dag i håp om å få se han snart! 😀
  Du e en utrolig stor motivasjon, og æ ønske dæ masse lykke til framover!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Ulrikke 😀

 6. Elisabeth

  Hvilke andre vitaminer tar du daglig? Jeg holder på og legge inn en bestilling nå 🙂

  1. tingjegliker

   Blåbær, acai, D-vitamin, omega 3 og Gurkemeie 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *