bikini-klar på tre uker

For en måned siden la jeg ut disse bildene av bikinien som ikke passet. Jeg sa at jeg skulle ta meg sammen og vise dere hva jeg kunne klare på tre uker. Ingen diett, bare ved å være bevisst og trene bra. Til tross for dette spiste jeg mye jeg kunne holdt meg unna. Dette skriver jeg kun for å understreke at resultatene kunne blitt enda bedre. Maten jeg spiste kan du lese om her.

april_formsjekk_5 kopier

Lyset og posisjonen er jo noe ulikt hverandre, men dere kan se ved navlen at jeg har mindre fett og vann i kroppen på bilde to. Dette er ikke enden for meg altså. Nå skal jeg stå på og trene i en måned til, for å se hva jeg klarer innen sommervarmen når Norge.

Jeg må også presisere at den toppen er for liten for mine mugger uansett. Kanskje om jeg går ned veldig mye, men sånn som min kropp trives best, er den der for liten. Trusa er i størrelse 38 og lita. Før hadde jeg 36. Bare moro å tenke på.

Denia_153

Det er så deilig at jeg har funnet kjærligheten i mitt liv, som elsker meg uansett. Han møtte meg med mest former (i henhold til min kropp), men likte alt ved meg. Det understreker det jeg gang på gang prøver å meddele. Det er det indre som teller.

En gutt vil aldri (forhåpentligvis) falle for at du er superfit eller tynn. Jeg tror personlig at jeg hadde foretrukket ei dame som var litt myk å ta i, om jeg selv var mann. Helt seriøst, jeg har prøvd å se det for meg . . .

Og om man tenker seg om så vet man det nok. Å være i form og føle seg stram i fisken, må være for en selv. Jeg har møtt utallige menn som er fit og hot i følge boka eller bildet, men aldri være et fnugg interessert da de har oppført seg som tåper.

Denia_162

Det hjelper å ha en kjæreste som også liker å trene. Ikke fanatisk på noen måte, men liker å holde seg i form. Det beste av alt er at vi kan trene sammen uten å gå hverandre på nervene. Vi har i alle fall ikke gjort det ennå!

Dette er berikende i mitt forhold. At vi to slipper å sette av tid til å trene, hvor vi ikke får sett hverandre. Da blir det ofte til at man ikke trener. I vårt tilfelle kan vi faktisk henge sammen og trene 🙂

4 kommentarer

 1. Hei 🙂
  Jeg driver å trener for å bli kvitt noen ekstra gravidkilo frem til bryllupet mitt. Men nå har jeg kommet til et vektplatå. Har du noe tips om hvordan man kommer seg rask ut av det? Kjenner at jeg er for utålmodig til å vente på at kroppen ordner opp :p

  1. tingjegliker

   Det er ren mat og aktivitet som er nøkkelen. Og holde seg unna brødvarer etc. Bruk ris eller pasta som karbokilde ;:)

 2. JulieElis

  Du ser kjempebra ut! Det er tydelig forskjell på bildene 🙂

  1. tingjegliker

   😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *