Siste kveld på Oliva Nova og en formue på taxi

Da sitter jeg endelig for å samle trådene fra denne reisen og vise bildene jeg har til overs. Jeg tror jeg må starte med siste kveld for å ro meg i lang bakveis, ellers tar det for lang tid for dere å vente.

Denia_183

Lørdag kveld ble den siste kvelden på resortet. Jeg og Trampe hadde da brukt fredag kveld på hotellrommet, litt redusert etter en 12-retters middag på torsdag kveld. Jeg kommer tilbake til det. Fredag ble i alle fall en rimelig lat dag med mye kos. Det ble room service og Big Bang Theory på Netflix. Det eneste vettug vi gjorde var å shoppe litt. Jeg kommer tilbake til dette også.

Lørdag var det der i mot ut å spise på Aura, en restaurant som ligger på resortet, men likevel en kilometer fra resepsjonen. Det sier litt om hvor stort det er på Oliva Nova!

outfit

De fantastiske skoene kjøpte jeg der nede, og merket er La Strada. De som kjenner meg, vet at det skal litt til for at jeg finner sko med heler som jeg faktisk liker. Ikke bare for å gå på et event og se fint ut i en time og løpe hjem igjen, men kanskje også for å sprade rundt etter et glass vin. Disse er slike. Kjempegode å gå i – også elsker jeg borrelåsen på helen. Aldri vært så enkelt å kaste på seg høye heler med reim!

Denia_182Denia_175

Kjolen finner du HER. Trench coat som ligner litt HER. (annonselenker)

Denia_180

Natt til søndag var det avreise 04.00 fra hotellet. Da var vi heldig som hadde en sjåfør ventende på oss. Etter middagen lørdag kveld var vi så stappmett at vi sovnet uten å le oss i sengen. Tre kvarter hadde vi til å blunde, før vi sto opp ved midnatt for å pakke. Vi pakket alt ned på en liten time og la oss til å sove igjen i drøye tre timer. Zzzz.

Kvart på fire kom vi oss opp av senga og ned til resepsjonen. I bilen som tar en lite time, sovnet jeg av flere ganger. Trampe så ut på månen og gatelysene som jeg sovnet til. På flyplassen fant vi ut at vi skulle lande på Rygge, ikke Gardermoen. Det var ikke helt kalkulert og den buss og bytte til tog-turen så vi ikke helt frem til.

Etter et mislykket forsøk på å bli henta, endte vi opp med å ta taxi. Vi hadde altfor mye bagasje til å kunne bære mellom det ene og det andre, da jeg har slitt med både kne og hofte de siste par dagene. Gudene må vite hvorfor, men det går seg nok til med litt skikkelig trening, tror jeg.

Vi tok taxi. Det er den taxi-regninga som svir mer enn noe annet. Vi hadde altså spart inn en del på å lande ubevisst på Rygge, men sørget for å snu det hele med en taxiregning på 2200 kroner hjem til Lørenskog.

Om det var verdt det? Ja. Det svir, men vi var sliten og det var faktisk deilig å komme rett til døra, kaste bager inn, slenge seg på senga i en deilig armkrok. Det varte i noen minutter før jeg la meg med macen på sofaen og jobbet litt. Følte jeg måtte jobbe etter å ha brukt de kronene.

Jeg sovnet med macen på samme tid som Trampe bestilte oss noe take away for å få i oss mat. Jeg er ikke alltid flink til å spise på farta og vi innså at jeg hadde gått hele dagen uten mat. Da maten kom var jeg i koma. Trampe rydda litt for meg (jeg blir stresset av rot) mens jeg sov og skiftet vann på fisken! Det er tiltak å gjøre slik, men Tornerose levde i en bolle med brun-malte vegger for å si det mildt.

Vi fikk oss et par timer på øyet før bestekompisen til Trampe kom på besøk. Det ble skravling, mer mat og veldig rolig. Det er hyggelig å bli kjent med hans nærmeste også!

Nå skal jeg rote meg videre gjennom bildene slik at jeg kan dele mer med dere.

Takk for alle fine tilbakemeldinger. Dere er best!

2 kommentarer

  1. Hvor i Lørenskog bor du? Jeg har nettopp flytta til Stasjonsbyen i Lørenskog 🙂 Finnes det en koselig cafè noe sted her?

    1. tingjegliker

      Hei, Monica. Det finnes Samson-cafe på Metrosenteret. Det er min beste plass her borte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *