Bildedryss fra andre kveld i Denia

Dag to i Denia handlet stort sett om å gå rundt på dagsfylla og spise på ulike steder. Utpå kvelden endte vi med å shoppe i vinrus. Jeg kjøpte dette skjørtet og denne t-skjorta på Mango, mens Trampe endte i et helt nytt antrekk fra en annen butikk. Vi snakker genser, belte, sko og bukse. Dama i kassa var veldig fornøyd. Vi var så vidt hjemom for å legge fra oss før vi spaserte ned på La Marina på kvelden igjen.

Denia_191mr fisher

Denne kvelden var det bare meg, Trampe og Victoria ute. Luis hadde vært på forretningsreise denne dagen og rakk ikke henge på kvelden. Vi dro ned på et sted som heter Mr.Fisher. Veldig god mat. Jeg og Victoria spiste lunsj der da jeg var her sist gang.

Denia_194Denia_201Denia_206Denia_207Denia_208Denia_207Denia_203Denia_216

Dette er visst Denia sin smaleste gate. Jeg følte der og da at dette måtte dokumenteres. Da jeg la inn bilder nå tenkte jeg å ikke legge det inn. Men så tenkte jeg: Det var  jo derfor jeg tok det. For å vise der. Værsegod. Denia sin desidert smaleste gate.

Denia_230Denia_229Denia_275TRAMPE

Fantastisk kveld som endte på en brun pub hvor vi møtte en hel guttegjeng som var ute. Etter dette stedet dro Victoria hjem, mens jeg ville danse mer. Ikke ofte jeg kommer til det stadiet, men hva kan man forvente etter å ha drukket vin hele dagen? Det var kjempegøy og det var også første gang at meg og han var ute sammen.

Det fungerte jo bra, det også. Vi hadde det kjempegøy sammen, noe som er så uhyre viktig for meg. Det blir liksom bare bedre og bedre, hver gang jeg tror at det ikke kan bli bedre! Dagen derpå følte jeg meg litt forlegen da jeg skjønte at jeg var litt vel susa på vei hjem. Ingenting å frykte, for mannen elsket meg like mye som dagen før og jeg slapp å føle særlig på det. For en bra fyr jeg har!

I morgen tidlig får dere flere bilder fra dag 3 i Denia 🙂

3 kommentarer

 1. Hei Anette 🙂
  Så herlig å se deg så lykkelig og glad. Unner deg det skikkelig 🙂 Av ren nysgjerrighet, hvorfor kaller du ham for trampe? 😉 og hva er grunnen til at vi ikke får se ansikte hans? Uansett så ønsker jeg dere all lykke og kjærlighet.

  Klem fra Anette

  1. tingjegliker

   Takk for det, Anette 🙂 Trampe har jeg kalt ham lenge, det bare passer ham siden han tramper mye med foten. Jeg skal skrive om det senere. Hehe. Mange grunner til at jeg ikke viser ansiktet hans. Er best slik 😉

   1. Anette

    Takk for svar Anette 🙂 Ønsker deg virkelig at godt, og det lyser lykke av deg lang vei 🙂 MÅ være verdens beste følelse!

    Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *