Spørsmålene som jeg lenge skulle svart på!

Jeg vet at mine trofaste lesere ofte må være tålmodig, og det betyr faktisk mye for meg at jeg gang på gang får lov til å be om unnskyldning for å være treig i å dele informasjon. I livet mitt er det ofte forandringer. Mye grunnet at jeg er spontan, men jeg liker også å tro at det er ur-innstinketet. Jeg er reisende slik et dyr skal være, dermed liker jeg også forandringer. Alltid elsker å ommøblere. Alltid flyttet mye, fra jeg var baby. Jeg liker å vite hva jeg har når jeg har det, og jeg blir ofte knyttet til gjenstander som har et personlig preg.

wp-1461326231671.jpg

Beklager stilen på bildet. Jeg har altså treningstøyet på meg, men dette innlegget hang litt på skuldra mi. Derfor selfie på sparket! Det er så ufattelig mange som har spurt etter dette bordet, og jeg har unngått å svare. Rett og slett fordi at jeg hele veien hadde tenkt å skrive dette innlegget og dele med skikkelige bilder.

I denne stuen fikk jeg nylig et nytt bord. Nylig er litt å ta i, men det er ikke så altfor lenge siden. Bordet er fra Drivved.no og jeg har vel aldri vært så fornøyd med et bord, sett vekk fra mitt forrige. Det hvite bordet mitt ble dere aldri lei. Jeg har fått mer spørsmål om det bordet enn noe annet, tror jeg. Og jeg har lånt det vekk, slik at jeg kan få sjansen til å hente det inn igjen en gang i tiden. Kanskje når jeg har et hus og en kjellerstue eller en loftstue.

Jeg kjøpte det forrige bordet på Living da jeg og jentungen flyttet for oss selv. Det var så fint når hun var baby, for det fantes ikke kanter på det. I tillegg klatret hun over og inni og bygde mange hytter der. Bordet tålte også at voksne mennesker danset på det!

wp-1461325250148.jpg

Alt til sin tid. Nå har jeg egen leilighet og den preges av min smak og mine farger. Jeg er litt mørk i stilen når det kommer tilinteriør. Liker lyst og fint også, men det har alltid vært noe med de mørke fargene. Litt lunere på en måte. Bordet jeg har her, er laget av et gammelt låvegulv som er cirka 100 år gammelt. Det er slik de driver butikken, og det mye kjærlighet i det dem gjør.

Sofaen er fra billigkroken på IKEA, om du skulle lure. Teppet er fra Kremmerhuset. Stemmer at det er en butikk som heter det, sant? Boksen med filmer under kjøpte jeg på Bohus.

Dette bordet bestilte jeg et år etter det første. Og det første bordet ser du her:

wp-1461325250158.jpg

Jeg ønsket meg et rundt spisebord. Fordi det er hyggelig. Da kan alle se alle når man spiser, tenker jeg. Litt det samme som på restaurant. Jeg ønsker alltid å velge et rundt bord om man er flere som skal spise sammen. Stolene har jeg kjøpt på Skeidar, for ikke lenge siden. Skapet i bakgrunnen er faktisk fra IKEA. Om man legger litt flere kroner i møbler fra IKEA, finner man faktisk mye fint! 

wp-1461325250151.jpg

Dette lille bordet heter Origeo, og er tegnet av arkitekten Manuela Hardy fra Stavanger. Det er rett og slett dritkult og du kan sjekke ut mer på denne nettsiden: origeotable.com

wp-1461325943602.jpg

Jeg har altså tre ting som er laget fra Drivved. Det er dette lille møbelet som katten gjerne legger seg i. Som kan brukes til et nattbord om man har det romslig og liker litt stil, eller man kan rett og slett sitte på den. Spisebordet mitt som jeg bestilte etter mål da jeg flyttet inn her først. Og det samme gjorde jeg med stuebordet, som jeg nylig fikk på plass. Jeg er så fornøyd! Ikke bare er det noe som ingen andre  har, men det gir stuen min en helhet som jeg elsker. Dessuten er det alltid kult å ha noe som ingen andre har.

Her er flere bilder av det lille møbelet. Det var ikke planlagt, men jeg falt pladask for det sist jeg besøkte butikken i Høvik. Mannen som driver stedet (driver drivved, heh..), heter Ola og er svært imøtekommende og trivelig. Hils gjerne fra meg om du tar turen innom, han vet hvilken møbler jeg har.

wp-1461325250151.jpg

Interiøret mitt betyr faktisk mer enn garderoben min! For en kvinne. Og jeg er ikke opptatt av merker eller hvor det er fra. Jeg er bare opptatt av at det er mitt eget og at jeg har det slik jeg best trives. Så liker jeg at det er stilrent, men tidvis får jeg oppheng i at det skal være litt mye rundt om kring, for å gjøre det lunt. Som regel helt til jeg får vaskedilla og føler at tingene tar for mye plass. Det er ofte i dem tidene jeg gir bort 2/3 av det jeg eier og har. Ler.

Se mer av det drivved.no lager på deres hjemmesider.

Flere bilder fra leiligheten og selv oppussingsprosjektet mitt kan du se her inne! Det er noe av det kuleste jeg har gjort. PS: Alle bildene i dette innlegget er tatt med Samsung S7. Er ikke det vilt? Ingen redigering. Jeg kunne også lage collage med mobilen. Det sparer meg for enormt mye tid! Mer om dette i eget innlegg snaaaaart. 

Del gjerne med noen som elsker interiør og hjem.

2 kommentarer

  1. Så fint du har det! 🙂 Er det meningen at «prosjekt vi liker» også skal ligge inne på linken i dette innlegget? Tenkte bare å si fra i tilfelle du hadde glemt å fjerne det..

    1. tingjegliker

      Fjerna det nå 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *