Dont quit!

Det er bare å komme seg på trening fremfor alt, tenker jeg. Jeg hater å ikke kunne dele alt med dere, men av hensyn er det slik akkurat nå. Det skjer ting i livet mitt som gir meg glede, mens andre ting gjør meg litt vondt. Litt av alt, men jeg er faktisk lykkelig opp i det hele.

work

Etter en fyllehelg i Bodø kan jeg fremdeles kjenne meg litt i min egen boble. To dager på rad? Dette er jeg for gammel til kanskje? Nei, det var moro. Når det skjer så sjeldent, så er det greit. Det var gøy å danse, shotte og være litt vekk fra andre gjøremål.

Jeg sitter nå nede på UI. Har vært i et møte med sponsor. Vi har sett på draktene og hvordan det blir for det neste kullet. Du kan fremdeles følge dem under teamjegliker på Snapchat og på Instagram. Det er noen som stiller nå til helgen, og neste helg braker det løs med Kull 3.

For hvert år vi holder på blir det bare bedre og bedre. Jeg gleder meg til å komme i gang og det blir moro å treffe nye jenter. Rart er det også, så klart. Heldigvis har jeg med meg mange fra Kull 2 og to fra Kull 1 som skal være faddere.

Klokken er i skrivende stund 13.44. Jeg har det med å komme meg fra kontoret og hente ungen før rushen. Sånn er det i barneuken.

Enn så lenge vet dere jo hvordan jeg er. Dere som leser ofte. Jeg trekker meg ikke helt tilbake uten grunn, men jeg vet dere kjenner på fraværet mitt. Savner å skrive hvert ord rundt hva jeg føler og tenker, men tenker også at det skjer snart.

Lag deg en fin tirsdag!

PS: Jeg veier mer enn jeg har gjort siden jeg var gravid! Ho ho. Og jeg skal til syden om få uker. Har kjøpt en bikini som sitter trangt. Vurderer å poste et bilde i den nå, bare for motivasjon til å vise at jeg kommer meg raskt tilbake i form om jeg tar skipper-tak! Hva tror dere?

18 kommentarer

 1. Ja! Hadde vært gøy å se progresjonen din over en kort men intens periode:D

  1. tingjegliker

   Hihi 🙂

 2. Kathrine

  Hvorfor tenker jeg automatisk at du er gravid?

  1. tingjegliker

   Det vet jeg ikke 🙂

 3. Legg gjerne ut bilde! Inspirerende å se hvor raskt resultatene kan komme om man gjør en innsats 🙂

  1. tingjegliker

   Wæææ. ok 🙂

 4. Gjør det! Ta oss med på reisen

  1. tingjegliker

   Jeg tror nesten jeg må det 🙂

 5. Ingeborg

  hei! selv er jeg i samme situasjon og har tatt bilder i speilet som er med på å motivere meg! hadde vært gøy og ikke minst tøft om du hadde blogget om målet ditt og lagt ut bilder slik at du også sprer litt motivasjon på den fronten også!

 6. Charlotte

  Do it! 🙂 Du kan få til mye på få uker

 7. Æ trøng motivasjon te å faktisk kom igang me trening, så motivasjon din kan hjælp på min

 8. Digger deg og bloggen din! Hadde vært utrolig kult om du la ut bilde, prøver selv å komme i bikiniform før syden om 3,5 uker

  1. tingjegliker

   ææææ! Huff :O

 9. Do it

 10. Venter spent på bildet 😉

  1. tingjegliker

   ææææ

 11. Veldig modig og inspirerende!! Hadde vært artig og sett før og etter.. Føler meg litt i samme båt som deg nå, snart sommer!! Hjelp

  1. tingjegliker

   Takk, Ida 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *