Når man ikke kan skrive så mye

Jeg vet dere savner at jeg er mer direkte. At jeg deler litt mer fra privatlivet og det som faktisk skjer rundt meg. På en måte hadde det vært en lettelse å bare fortelle dere alt, men så er det hensyn til andre jeg må ta. Derfor kan jeg ikke.

Skjermbilde 2016-03-30 kl. 12.57.11

Bluse fra Nelly (annonselenke)


Det jeg kan si, er at jeg og Kirby over her har en del spennende filming på gang. I dag har vi hengt rundt, som vi også gjorde i går. Vi prøver å lage noe dere skal like å se på, og jeg håper det blir som vi tenker. Uansett har vi det moro og det er jo det viktigste.

I morgen reiser jeg til Bodø! Det er en litt kort tur grunnet en bursdag, men så har jeg en bestemor, en søster, en venninne, et gudbarn, en annen venninne, en tredje venninne med barn og så videre. Skal skrive mer i helgen, det lover jeg 🙂

2 kommentarer

  1. Må da ha lov til å holde privatlivet sitt privat selvom man er en offentlig person da. 🙂

    1. tingjegliker

      Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *