Hvor vakker skal du bli?

I dag gikk turen til Trondheim for litt shopping. Venninnen min har bursdag og skulle få barnefri i gave av sin kjære. Han tok dermed med seg en venn og alle fire ungene på Leos Lekeland, mens jeg og bursdagsbarnet tilbragte noen timer på City Syd. Det er rart å være i byen som jeg har opplevd så sykt mye i. Vel. Jeg er ikke så glad i å shoppe til meg selv, men jentungen liker jeg å handle til. Nå er det lenge siden jeg har gitt henne noe nytt og når jeg fant dette kunne jeg ikke la være.

mars_Tina_11mars_Tina_16

Tilbake på hytta gikk nesen rett i handleposen for å se hva jeg faktisk hadde kjøpt, og før ytterdøra var lukket hadde hun rukket å hive tøyet på seg. Alt passet!

mars_Tina_15

Skal ikke legge skjul på at ungen min er litt foto-vant. Så lenge hun synes det er gøy byr det meg aldri i mot. Ønsker dere en fortsatt god påske. Vi voksne sitter plantet foran tv med King Kong, barna sover etter en lang og fin dag – og det er ro i huset. Perfekt påskeaften.

5 kommentarer

 1. Savner et innlegg fra deg Anette!

  1. tingjegliker

   Takk, Hanna.

 2. For ei nydelig søt jente du har! <3
  Skikkelig fotogen!

 3. For ei nydelig jente! <3

  1. tingjegliker

   Takk, Cassandra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *