Sushi i Østbanehallen

Hvis du ikke har vært her ennå, vil jeg anbefale deg å ta turen. Den nye Østbanehallen på Oslo S er fylt med spennende restauranter. Det er litt av alt, i tillegg til flotte matbutikker. Og la oss ikke glemme is. De selger god is her. 

mars_østbanehallen_11mars_østbanehallen_4

Her kommer frøken strøken. Jeanette. Det er så deilig dette med toget. Jeg og jentungen hoppet på toget like ved oss, rett til Oslo S. Denne jenta bor i Bjørvika og vips så kan vi lett møtes uten å reise så langt.

mars_østbanehallen_6

På denne sushibaren kan man sette seg rett ned og forsyne seg umiddelbart. Maten sirkler forbi plassen din og du løfter av det du vil ha. Prisen kommer an på fargen på det du plukker med deg. En servitør kommer og serverer drikke og på slutten av det hele oppsummerer de bare det du har spist ved å se på fatene.

mars_østbanehallen_7

Også er det sjeldent unntak at denne godgutten dukker opp, som er en felles venn av oss. Jeg har en liten nordlenning-gjeng med venner og vi mangler bare Jannicke i grunn, men hun bor i Bodø nå.

Jim og Jeanette har nå fristet meg med et reisemål til Italia i sommer. Gosj, jeg får vann på tunga av å tenke på min tur til Roma. Den elleville historien fra den første dagen min der nede, og de fantastiske menneskene jeg traff.

mars_østbanehallen_9mars_østbanehallen_1mars_østbanehallen_13

Vel, jeg ville bare anbefale denne plassen. Det finnes også en restaurant som heter Bella Bambina her. Det er pappaen til jenta mi som eier denne, og det er en italiensk restaurant. Når vi først snakker om Italia liksom. De selger ikke pizza, men mye annet snadder. Anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *