Enda en dag nærmere mål

Denne uken har vi virkelig steppet opp treningen. Vi har trent fire bokseøkter på en uke, noe som gir en enorm trygghet i treningen.

Det føles godt at jeg er der ofte på Oslo Bokseklubb, slik at jeg føler det tar opp mye av dagene mine. Jeg vet ikke helt om du kan forstå hva jeg mener, men om jeg er for sjelden der, har jeg lite kontroll over prosessen min.

mars_obk_1mars_obk_4mars_obk_5mars_obk_6mars_obk_7

Her er mine makkere. Harald hjelper meg med det mentale, mens Kevin trener skal gjøre meg klar til kamp. Seriøst? Jeg skal gå en kamp. Det er helt sykt. Det trygge er jo at jeg ikke får gå før jeg er klar, men jeg kjenner på det, jeg må klare det.

Jeg kan ikke backe ut på dette. Først startet jeg med dette som et prosjekt i 2013, men jeg nevnte aldri noen planer om kamp. Nå er det et mål jeg må nå. Huke av blant alle mine gærne idéer.

Og jeg tenker allerede på hva mitt neste prosjekt skal være. Det er litt kanskje litt unødvendig . . .

mars_obk_9

Nå gjelder det bare å fortsette med tunga rett i munnen. Denne uken har jeg hatt 10 treningsøkter og har enda en i morgen. Fredag var helt fri. Kombinert med yoga fungerer det faktisk helt utrolig. Yogaen gir meg ro og virkelig fri fra omverden, slik at det ikke føles like tungt for kroppen.

I kveld sitter jeg i stua med min høygravide bestevenninne og jentungen. Det er tv, snop og avslapping. Om en uke står jentene mine på scenen i Sandefjord, forresten. Det er helt vilt. I morgen tenker jeg oppdatere dere litt grundigere rundt dette prosjektet.

Ting å følge på Instagram: @kevin_melhus @teamjegliker @anettemarie.no @strongevolution.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *