Finnes det en til verden inni oss?

Ingen kan vite eksakt hvordan det er å gjøre det jeg gjør. Noen kan vite hva jeg holder på med, men ingen kan vite hvordan det er for meg. Jeg er som snøen på utsiden. I  mitt eget tempo. Den faller sakte ned og etterlater dråper på balkongen. Bilene som kjører der ute har ikke noe med dette å gjøre. Det er naturen og dens tempo som passer mitt indre akkurat nå.

Dette skjer hver gang. Hver gang jeg trekker meg tilbake og går inn i meg selv. Det tar noen dager og det krever en hel del, men alt det andre som skjer fylles opp i en slags demning hvor det rotes litt til. En demning med jobb. Så det kreves altså en del å slippe jobben et par dager. Det er så mange som venter på svar og ønsker noen ord. Mens jeg, jeg er her. Et helt annet sted.

februar_spirit_1

Jeg holder på med en reise som er mer interessant enn noe jeg har erfart til nå. Dette er som å se Sci-fi bli levende. Å få vite at noe som man ikke hadde trodd at kunne eksistere, faktisk eksisterer.

Hva om jeg sier at det finnes en like stor verden på innsiden av deg selv, som det du ser der ute? Det er bare omvendt, på en måte. Det er som at alt du ikke kan forestille deg at er mulig, likevel er mulig. Og det gir plutselig alt mening. For meg startet denne reisen i høst.

Dette som skjer er noe så personlig at nakenhet eller annen tabu greie blir peanutter. Det er et så stort gap mellom det vi har lært oss av sannheter, og det som faktisk finnes der ute, eller her inne, eller rundt oss.

Det gode med dette er at det gir en indre ro som du aldri hadde visst at fantes. Denne reisen er så vakker og fredelig at jeg ikke bryr meg om hvem som blir med. Jeg vet hva jeg vil og det er viktig for meg. Det har tatt litt tid å forstå at jeg ikke er sinnsyk, men så var det som en mors røst og en omfavnelse, å få vite at det er sannhet. Det er riktig og dette er en del av meg, deg og alle som er her. Vi er ett og samme.

Jeg vet i grunnen ikke hvor jeg skal begynne, men jeg burde kanskje begynne fra starten. I mitt innlegg i morgen tidlig, skal du få historien som startet i høst. Jeg er nå klar for å dele. Jeg tror jeg er det. Jeg ville vel ikke skrevet her om ikke? Alt er ute i som lever etter klokken har ikke noe med meg å gjøre akkurat nå. Jeg sitter alene i stuen min og har akkurat hatt en veldig magisk opplevelse. Tidligere i dag fikk jeg nemlig hjelp til å åpne en av mine sju chakra.

Dere som vil lese, kan lese med glede. Dere som er nysgjerrig, burde også lese. Om du synes dette er så absurd at du ikke kan forholde deg til det, så er det helt greit. Jeg vil aldri presse noen til å høre eller lese om noe de ikke kan relatere eller føle noe rundt.

I morgen tidlig starter jeg, så håper jeg at noen finner glede i å lese. Lag deg en fin fredag kveld. Tenk på kjærlighet og du utstråler kjærlighet.

Les neste innlegg her.

15 kommentarer

 1. Jeg gleder meg til å lese Anette. Takk for at du deler 🙂

  1. tingjegliker

   Takk for at du skriver, Tanja. Det er vågalt å dele, men jeg vet at jeg vil det.

 2. Du skriver så inspirerende og spennende!

  Å tusen , tusen takk for den utrolig fine premien jeg fikk

  1. tingjegliker

   Tusen takk, An 🙂

 3. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, men jeg har aldri kommentert, det gjør jeg vanligvis ikke på de bloggene jeg leser. Det betyr ikke at jeg ikke liker det jeg leser! Nå derimot følte jeg at jeg måtte skrive, jeg har ventet tålmodig siden i fjor høst. Jeg har tenkt at det ville komme noe som fanget min interesse. Jeg er der du var i høst, jeg synes det er skummelt, men jeg føler meg mer «klar» nå enn tidligere. Jeg er såååå takknemlig for at du deler og jeg gleder meg til fortsettelsen

  1. tingjegliker

   Så utrolig fint å lese, Linda. Det gjør meg glad. Virkelig glad.

 4. natalie

  Gleder meg til å høre mer om dette! Kjempe spennende 😀 Jeg vet ikke hva jeg tror på, vil ikke ta stilling til det i kveld heller, men kanskje du får meg til å tro på noe/forstå/føle. Jeg vet at jeg har et ønske om at det er mer til livet enn det jeg tror hvert fall.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Natalie 🙂 Jeg håper det !

 5. Unni Marie

  Gleder meg til å lese mer! Ble glad da du sa at vi alle er ett. Tror det er det viktigste for oss å erfare – for da vil man jo ta vare på alt og alle – siden alt henger sammen! Samtidig så spennende å finne det indre universet. Jeg har IKKE kommet særlig langt på den reisen, men jeg vil veldig gjerne gå videre – både innover og utover… Utrolig glad i bloggen din!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Unni Marie 🙂 Jeg håper jeg kan inspirere deg til å gå videre på denne veien 🙂

 6. Christine

  Aldri tvil på det du tror på

  1. tingjegliker

   Aldri.

 7. Christine

  Aldri tvil på det du tror på <3Jeg tror , eller vet det finnes mer mellom himmel og jord. Skulle bare ønske jeg fikk oppleve det så sterkt som du. God klem til deg og takk for at du deler

  1. tingjegliker

   Takk, Christine. Hvis du ønsker det, så kommer du til å klare det 🙂

 8. Christine

  Ja , krysser fingre for det <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *