Musikk som danser i deg

Musikk er vibrasjoner som gjør noe med oss, derfor elsker vi å høre på musikk. Det kan endre på humøret vårt på sekunder. Har du tenkt på det? Tidligere hørte jeg veldig mye på trist musikk. Jeg elsket å dyrke sorgen min og grave meg ned. Det ga meg en sånn dyp greie jeg ikke kan beskrive.

Nå om dagen har jeg noen låter som bare beskriver følelser eller har en melodi som bare får meg til å måpe. Jeg hører dem på fullt volum i bilen. Om telefonen ringer svarer jeg ikke. Om jeg har ankommet dit jeg skal, kjører jeg en ekstra runde.

Anette Marie-2000-15

 Foto: Aleksander Eilertsen Espelid 


Jeg viser jo til dem sjeldent, men det er denne som er min nummer én om dagen. Jeg blir aldri lei. Se videoen i ro og mak alene, ta et glass vin til om du kan. Bare se på den perfeksjonismen bak en musikkvideo. Passion og kunst. Jeg blir helt fra meg av å se på den. Vil bare fly inn i en evighet av endorfiner og danse rundt i farger.

Den neste låta elsker jeg teksten og melodien til. Videoen hadde jeg ikke sett før nå. Jeg elsker hva de synger om. Det er å være bare og leke, så blir man «voksen» og får ikke leke. Da skal alle be deg våken opp og fortelle at du må tjene penger og alt dette til livets opphold. Det er leken som teller.

Den siste her er min om dagen. Jeg hadde heller ikke sett videoen. Men dette refrenget meg at det bare er meg. At denne gløden i sjelen holder. At jeg har meg selv livet ut og at jeg klarer meg uten noen. Den vrenger jeg opp og føler meg selvstendig som faen. Da er det bare meg og endorfiner rundt meg. Som hun også sier, musikk tar meg hver gang.

Alt det andre om å svømme i penger og likør kan jeg ikke relatere meg til. Jeg tror mynter er vondt å svømme i. Lapper kan ikke funke så bra heller. Likør der i mot, kunne jeg tenkt meg å teste. Lurer på om det holder med en dukkert for å bli drita da? Hm.

Jeg sitter i leiligheten min og venter på Alessandra. Vi har own-time igjen. Det er cirka annenhver uke nå. Vakkert og herlig. Gleder meg til å venninnekveld. Det som er fint er at vi får jobbet på samme tid. Kvalitetstid og jobb. Det beste. I alle fall når man elsker jobben. Der fikk du mine tre hang-ups på musikk om dagen.

2 kommentarer

  1. Har du en spotify liste du kan dele? 🙂

    1. tingjegliker

      Hmmmm, jeg kan lage en 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *