Slengbuksa er tilbake…

Altså, jeg skjønner at den har vært det lenge, men nå er den tilbake i skapet mitt også. Jeg fikk litt flashback når jeg tok den på. Husker den dyre Bik Bok-buksa mi med glidelås foran, som gjorde at jeg kunne glide igjen eller ha en veldig stor sleng på buksa.

februar_outfit_13

Jeg husker også hvordan alle vennene mine også likte den, og ville låne den. Kremt, jeg husker også at hver gang jeg ville ha den tilbake, så var den til «vask». Tipper jentene som leser denne fra ungdomstiden, husker dette.

Jeg fikk aldri dyre klær, mine klær var som regel fra Obs. Helt sant. Takk, Pappa. Men denne buksa satt som et skudd. Jeg brukte den helt til disse strikkene begynte å hoppe ut av stoppet etter hvert. Om dere skjønner? Vel, jeg liker den greia jeg har kasta på meg her i dag!

februar_outfit_6februar_outfit_8februar_outfit_16

Jumpsuit med sleng HER – fantastiske boots HER (annonselenke) Briller- Fendi.

februar_outfit_14februar_outfit_12

Da har jeg fått på meg dagens antrekk og kaster meg i bilen til Fredrikstad for å fotografere en baby. Blogger mer i kveld – dette er 16.00-innlegget for i dag 😉

Lag den en fin mandag. Kom deg på trening eller noe sånt sporty greier!

2 kommentarer

  1. Anja Andersen

    Du ser smashing ut!

    1. tingjegliker

      Tusen takk, Anja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *