Et ekte kvinnemåltid!

Hvorfor kaller vi det bare herremåltid? Hva med oss jenter da? Spiser vi bare pinglemat vi da? Vel, jeg er veldig enkel i matveien, det skal jeg innrømme. Her kommer et kjapt middagstips til dere som «ikke kan å lage mat, men vil spise sunt».

februar_hytta_1

Til dette trenger du biff, egg, brokkoli og Cottage Cheese.

Kok opp litt vann og legg brokkolien oppi det kokende vannet. Stek biffen til den nærmer seg slutten og knus eggene over. Det går an å beholde plommene, men jeg velger å knuse dem slik at jeg kan røre alt sammen. Tilsett deretter brokkolien og bland alt. Server med CC.

februar_hytta_2februar_hytta_3februar_hytta_4

Superenkelt og kanskje litt kjedelig for folk flest. For meg er dette perfekt enkel snaddermat! Fortsatt god søndag!

4 kommentarer

 1. Nam, nam :p Dette så kjempegodt ut! Ja heretter blir kvinnemåltid begrepet 🙂 Likestilling 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Takk samme, Toril 😉

 2. Jeanette

  Krydrer du med noe, og cottage cheesen, er den kald rett fra boksen?

  1. tingjegliker

   Hei, Jeanette. Jeg har gjerne litt kanel på CC, og ja den er kald. Men i dette tilfellet hadde jeg ketshup over det hele 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *