Takk, jenta mi.

For at du tenner disse lysene med en entusiasme over å få lov til å gjøre det. Takk for at du våkner opp med et smil og strekker deg, før du kaster armene rundt meg etter en kos.

februar_tina_41

Takk for at du elsker å være alene på hytta med meg, og sier ting som at det er den beste juleferien du har hatt – selv om det er vinterferie.

februar_tina_42

Takk for at du kom til denne verden for å være akkurat mitt barn.

februar_tina_43 

Takk for at du elsker å ta på deg en fin kjole, kun for at du selv liker det. Takk for at du sier fine ting til meg, selv om jeg aldri har bedt deg om det. Takk for at du forstår hva det betyr å være god.

februar_tina_44

Takk for at du er så nydelig og velskapt. Takk for at jeg har deg. Takk for at du vokser opp til å bli en fornuftig jente som følger drømmene sine. Takk for at du elsker meg. Takk for at du lar meg elske deg.

Noen ganger vet man ikke hvem man skal takke. Den man møtte? Universet? tilfeldighetene? Jeg velger å takke deg. Deg som valgte å komme til Verden akkurat her. Vi to, vi har noe helt eget.

13 kommentarer

 1. ❤️ Den teksten traff virkelig i mammahjertet. Du sa det, rett og slett. Satte ord på en del følelser man egentlig ikke kan beskrive.

  1. tingjegliker

   Takk, Anette 🙂

 2. Så utrolig nydelig. Kjenner jeg får tårer i øynene.

  Har selv en sønn som er litt pjusk i vinterferien, så han ligger og sover trygt og godt ved siden av meg i senga akkurat nå. <3

  1. tingjegliker

   🙂

 3. Linn :)

  Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hvilken enorm kjærlighet du har for den nydelige datteren din ihvertfall! Utrolig vakkert å lese, og du uttrykker deg på en så utrolig beroligende og god måte. Blir helt varm inni meg. Blir så glad for å se mødre som legger fokus på å hygge seg med barna sine, og vise kjærlighet, og ikke putte på de RL klær og be de posere i en alder av 6 år. All creds til deg! Du er en fantastisk mor.

  1. tingjegliker

   Takk, Linn. Ble nysgjerrig. Hva er RL?

   1. Marion

    Ralph Lauren sikkert

 4. Nydelig skrevet Anette. Får meg til å tenke på gutten min og det vakre båndet vi har sammen <3

  1. tingjegliker

   Takk, Ina 🙂

 5. Jeg har alltid prøvd å se livet og saker fra to sider og at man ikke skal se blindt på verden eller bli låst i et spor. Men det er ikke alltid man vet hvordan eller hva man skal se etter og dette er noe jeg føler du har hjulpet meg med. Du får meg til å se livet med litt annerledes øyner og leve livet litt mer åpent og det er jeg veldig takknemling for.

  Lykke til videre i livet og takk for bloggen din!

  Ps, Det finnes ingen større glede i livet en å se sin unge lykkelig og det virker som dere også har et veldig lykkelig bånd sammen:) Du er ei god mor!

  Hilsen en alene pappa

  1. tingjegliker

   Tusen takk for kommentar, Ek. Det var veldig hyggelig å lese. Man blir litt blind noen ganger, men så er man bevisst, og da blir alt fint igjen 🙂

 6. Brigitte

  Utrolig vakkert skrevet Anette! 🙂
  <3

  1. tingjegliker

   Takk, Brigitte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *