Proteinpannekaker som barna elsker!

– Mamma! Jeg vil bake!
Dere har spurt meg om tips til hvordan man skal få barn til å delta på kjøkkenet. Jeg har aldri sett det problemet, men jeg tror nok at det lønner seg å tåle litt søl. Jeg lar henne få gjøre alt, mens jeg står og forteller henne hva hun skal gjøre og hvor mye hun skal ha. Gjøre selv, det er trikset. 

februar_mat_4bake

1 most banan
2 ss chiafrø
1-2 dl havregryn
3 egg
Kanel
Kardemomme
Stekes i Cocosa kokkosolje

Tilsett vann til konsistensen blir passe flytende. Bruk stavmikser for å få en jevn røre og la den stå en halvtime i kjøleskapet. Oppskriften gir 10 små pannekaker, sånn cirka.

Tips: Spis med vaniljekesam og blåbær!

februar_mat_2

De var himmelsk gode. Kanskje, muligens de beste jeg har smakt. Jeg har prøvd litt forskjellig. Og jentungen elsket dem, virkelig! Hun spiste til det ble tomt. Det er ikke så altfor ofte det skjer liksom.

Del oppskriften med noen som har barn? 

4 kommentarer

 1. Mon tro om man kunne laget muffins av disse. Hørtes godt ut!

  1. tingjegliker

   Prøv gjerne og fortell meg om det funka! 🙂

 2. Hei! Ikke noe innlegg klokka 16 idag 10.feb 😉

  1. tingjegliker

   Joooooda 😉 Kom bare litt før 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *