Da er videoen til Linni og gutta kommet ut!

Som ja-menneske ender man opp mange steder. Husker dere at jeg var på Geilo og mistet følelsen i alt som heter kropp? Japp, Linni spilte inn sin nye musikkvideo og jeg stilte opp. Det var ikke like ille som den gangen da for mange år siden, det skal sier. 

Januar_Geilo_15

Her kan du se videoen. Er ikke en koselåt, men man blir ikke trøtt av å høre på den heller. Vil du spille den på afterski i påsken kanskje?

Ønsker dere en fin tirsdag. Jeg skal nå levere på skolen før jeg skal rett i et møte på Bislett.  Så skal jeg legge vipper hos Agata, selv om jeg ikke har noe behov for det akkurat nå. Jeg er så rar. Jeg skal legge ut bilder og tilbud senere.

Ellers er det blogg-oppdrag i kveld. Det gleder jeg meg til! Skriver mer senere 🙂

6 kommentarer

 1. Haha måtte le, for en gøy video, så ut som dete storkoste dere

 2. Haha måtte le, for en gøy video, så ut som dete storkoste dere 🙂 ha en fin dag, og takk for at du deler så mye med oss :-*

  1. tingjegliker

   Takk, Lotte 🙂

 3. Hei Anette!
  Elsker bloggen din 🙂
  Men, dette burde du ha holdt deg for god til, synes jeg. Liker ikke. Virkelig ikke.

 4. Rått at du bare tar ting på sparket, virkelig

  1. tingjegliker

   😉 takk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *