Stockholm, reklamefilm og nye venner

Det første som slår meg er at det er flere uteliggere ute i gatene her? Det kan virke slik. Men her ligger de på madrasser med tepper over seg på kveldstid. Ser mer behagelig ut enn å ligge rett på bakken. Vet ikke hva forskjellen er, men det er da vel noe. 

januar_Stockholm_16januar_Stockholm_12

Her er noen bilder fra i går. Dette er som sagt i husvognen hvor den elleville historien fikk utløp i går. Jeg kan ikke dele hva vi holder på med ennå. Eller, du får vite at det er en reklamefilm, men jeg kan ikke fortelle hvem kunden er eller hva det handler om ennå. Det er en god sak i alle fall. Noe jeg er stolt av å få være en del av!

januar_Stockholm_14

Dette er rett ved mine bein klokken seks på morgenen når vi holder på å filme ute. Jeg har lysnet bildet brutalt. Det var faktisk mørkt ennå. Og det var kaldt. Men det var verdt det.

januar_Stockholm_13

Det fantastiske ved å jobbe som jeg gjør, er at jeg ofte får møte nye mennesker. Som denne jenta, Clara. Hun er en suksess på YouTube i Sverige og du kan sjekke bloggen hennes her (der kan du se hva hun har inspirert meg til). Tenk, hun har aldri vært i Norge! Det må jeg gjøre noe med. 

januar_Stockholm_15

Ellers finner dere blusen fra i går her (annonselenke).


Jeg har nå brukt timer foran macen. Det var ikke planen, men det var nødvendig. Jeg har svart på mail fra Tid Jeg Liker og Team Jeg Liker – Kull 3. Mailene fra Tid jeg liker var tunge å lese.

Jeg satt her med tårene i øynene og jeg skjønner hvor mye det faktisk betyr å få være med på en slik reise. Det er noen som trenger noen, og jeg skal sørge for at de finner hverandre.

Denne turen kommer til å bli noe av det beste jeg har gjort. Det er mye selvutvikling i Teamjegliker også, men på denne reisen blir det å gå dypt i hver og en av dem som er med. Det blir spennende og jeg gleder meg til å møte de som skal være med.

Du kan fremdeles søke, jeg tror det er to plasser igjen. Om det blir for mange, så kan jeg sette opp en ekstra tur ikke lenge etter. Det skal være rom for dem som trenger hjelp til å komme på rett vei. Takk for mailene til dere som søkte. Det varmer selv om det var en barriere for dere å sende dem.

Nå skal jeg ikke sitte på dataen. Nå skal jeg gjøre noe annet. Bevege meg. Ut og gå. Kanskje få trent, for det fikk jeg ikke i morges!

PS: 
(annonselenke) Nelly gir 20% på alle nly brands fra 18:00 i dag den 3. februar.
Bruk koden NLYBRANDSKampanjen går live for alle torsdag den 4. feb.

8 kommentarer

 1. Ingeborg

  Hei, jeg fulgte linken til Clara sin blogg og der hadde hun skrevet noe om hvilken reklame du er med i. Bare et lite tips. 🙂 Ha en fin dag!

  1. tingjegliker

   Hei, Ingeborg. Hun hadde skrevet at jeg var med i en reklamefilm før, for kondomer, og det stemmer 🙂

 2. Jannike

  Rabattkoden virker ikke…

  1. tingjegliker

   Farsken, det var så dumt det! Håper det er i orden nå!

 3. Martine

  Nellykoden fungerer ikke 🙁

  1. tingjegliker

   Shiit. Enn å ikke???

 4. Martine

  Rabattkoden fungerer ikke 🙁

  1. tingjegliker

   Superdumt! Jeg varslet dem også. I dag funker den i alle fall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *