Hva spiste jeg på fredag?

Jeg tenkte det passet seg med et lite mat-innlegg. Det er jo tross alt søndag! På fredag snappet jeg så vidt noe mat som jeg lagde da Harald og jeg jobbet sammen, og han hjalp meg med en del mannegreier i leiligheten. Der har spurt etter maten, og her er den. 

januar_sminkefri_13

Jeg stekte karbonadedeig med og klekket noen egg over mens jeg hold på. Vamet opp noe matrester, som var søtpotet og paprika. Så dampet jeg en halv brokkoli og stekte den litt etterpå, før jeg adderte litt mager kesam til det hele. Magisk!

januar_sminkefri_9januar_sminkefri_10januar_sminkefri_11januar_sminkefri_12

Anbefales på det sterkeste. Det var også noen som spurte om tallerknene. Har faktisk undret meg over at det ikke har vært flere spørsmål. Det er så klart ekte og arvet. Jeg elsker dem. De har tilhørt min Oldemor og jeg har vel spist noen torske-middager av dem selv som barn.


Nå er det teamsamling snart, men først skal vi ha en felles treningsøkt med Christian og Simen. Gleder meg til å få kjørt en økt igjen. Vet ikke hvordan det er dit jeg skal i Sverige, men jeg håper de har et gym så jeg kan være litt flink. Alltid en utfordring å spise riktig og sånn på reise, men absolutt mulig. Man må bare være litt bevisst. Så får vi se om jeg klarer det da!

Klokken 11.00 kommer et innlegg med bilder fra gårsdagen på Avancia Skedsmokorset!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *