For en gave jeg har gitt meg selv

Dagen har vært fantastisk. Jeg tenkte bare slenge ut dette innlegget mens jeg jobber med flere bilder, og skal filme en liten frekvens med Harald. Vi skulle postet videoen nå, men den kommer om litt. Alt henger litt bak skjema i akkurat nå. En hviler mens en annen skriver. Tenkte bare dele et fantastisk bilde med dere. Her mangler vi tre jenter, men det er ikke så ille det oppmøte det altså. 

januar_teamjeglikerkull2_21

Jeg er bare så glad og takknemlig for å få gjøre noe som dette. VI har det moro og vi knytter bånd. Bare se på denne gjengen. Det er så mange vennskap som er skapt og jeg stolt av hver og en av disse jentene.

Les om Kull 3 her. Jeg kommer tilbake med flere bilder litt senere! Nå er det mat og lande litt.

4 kommentarer

 1. Kan du poste den personlige instagramen til jentene, og kanskje snappen også om de legger ut på mystory? 🙂 Trenger å inspireres!

  1. tingjegliker

   Du kan spørre dem snappen til teamjegliker. Ellers linkere dem til seg selv via Instagram-kontoen til Teamjegliker 🙂

 2. Cecilie

  Helt off topic, men håper du kan svare meg:)
  Vet du hvor mye en dunk med eggehvite koster+holdbarhet, og evt hvor på Svinesund (hvis det er der du handler det) de har det?

  1. tingjegliker

   Hei, Cecilie. Har ventet i en evighet med å svare på denne, for jeg ville finne svaret. Jeg har ikke funnet det. Men det er ikke dyrt, og holdbarheten er ikke så altfor lang altså 🙂 Over en måned i alle fall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *