Statoil reddet meg fra å være mamma-failure!

Det er ofte jeg opplever øyeblikk hvor jeg tenker «dette skulle jeg ha blogga». I går tok jeg opp mobilen og gjorde nettopp det. Dagen startet veldig fint den. Klokka skulle ringe fem, som avtalt, men jeg var våken 4.30 og tenkte da at det var kjipt å bare sove 30 minutter. Derfor tok jeg meg luksus i å endre på tiden til 5.30. Som endte med at når den ringte, la jeg meg ned med den i hånden for å bare «våkne» litt.

IMG_2279 (1)

I et stort kaos husker jeg så klart beskjeden om at barna skulle ha med varm drikke på skolen. Jeg skulle jo lage kakao til henne, for jeg vil jo ikke være ‘den’ som ikke klarer å få alt riktig når ungen blir levert på skolen. Noe jeg så klart har følt ofte på, eller så er det bare forventningene til meg selv.

Iført ytterjakke og det hele, ble jeg stående og koke vann mens vi var klare til å dra. Jeg leser deretter på pakken og ser at det er melk. Starter å koke opp noe melk, mens jeg på nytt leser på pakken. Gått ut på dato ja, og det for latterlig lenge siden . . .

Hvis jeg ser andre som ikke alltid har gjort foreldreleksa, blir jeg glad. Derfor kan jeg kanskje glede noen med dette:

kakao

Fylte en kopp. Helte den over i termosen.

Ingen stress. Ingen søl. Koster noen få kroner og den er rykende varm og perfekt – uten klumper. Takk til Statoil, for at dere har kakao på kaffeautomaten.

6 kommentarer

 1. Det bare er litt sånn noen dager. Tror Statoil kan ha godt av å få litt «drahjelp» i disse dager .. Ha ha ha ha ha ..
  Ha en fin dag 🙂

  1. tingjegliker

   Ha ha, Gunn 😉

 2. Tonje steinmo

  Hehe. Den dær likte æ !!

  1. tingjegliker

   😉

 3. Therese

  Vi har gjort det samme, bare med pølser. Våkna opp en mandagsmorgen hvor ungen kom med lappen til frokost om at de skulle skøytedag, og pølser med på termos. En 6.klassing burde visst bedre, altså 😉 Fant frem skøyter og 2 lag ull, og duret innom Shell for 2 wiener i medbrakt termos.
  Creativ parenting på høyt nivå!

  1. tingjegliker

   Ha ha 😉 Så bra, Therese!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *