Min leilighet, mitt fristed, mitt private.

Lenge har dere ønsket å se mer, mens jeg har brukt et år på å få det meste på plass. Nå mangler jeg bare plissegardiner og noen bilder, men jeg har fått en hel del på plass. Jeg virkelig, virkelig, virkelig, elsker leiligheten min.

 

januar_interiør

Da jeg ommøblerte på rommet synes jeg først det ble litt rart, siden jeg foretrekker å ha senga mitt på gulvet. Men så har jeg likevel blitt glad i denne plassen hvor jeg kan snu meg rundt og se på klærne mens jeg kler meg.

januar_interiør_1

Det elskede kartet mitt fikk plass på soverommet. Det er fra IKEA, men det er noen år siden nå. Hylla til høyre har jeg kjøpt på Jysk.

januar_interiør_2

Vet du hvordan du skal henge opp tøyet? Heng opp klær som ser ut som å trives. Mørkeste til venstre, lysere mot høyre. Hengerne skal peke opp mot høyre, det gir mest energi. Jakker helt til venstre, topper helt til høyre.

januar_interiør_11

Denne engelen kjøpte jeg på alternativmessen i Lillestrøm før jul.

januar_interiør_12

Til bursdagen min fikk jeg min første drømmefanger. Den er så fin!

januar_interiør_9

Bordet mitt er håndlaget etter mine ønsker, det er drivved.no som står bak mesterverket. Nå skal jeg snart få et nytt stuebord derfra, jeg gleder meg. Stolene har jeg kjøpt på Skeidar i forrige uke.

januar_interiør_10

januar_interiør_8

Kate Moss-boka mi gjør det enkelt å endre bilder på kommoden her. Når jeg blir litt lei kan jeg bare bla om. Ser dere hvem han hunken er da? 

januar_interiør_7

Kjøpte denne lampa på Skeidar. 

januar_interiør_6

januar_interiør_4

Bildet er endelig kommet opp på veggen. Det er jeg selv som har fotografert det i Singapore.

januar_interiør_5januar_interiør_3januar_interiør_14

Denne fantastiske kommoden fant jeg på Bohus. Ah, jeg digger den. Passet perfekt inn akkurat der!

januar_interiør_13

De nye skoene som står i gangen finner du her (annonselenke) 

___________________________________________________________

Håper dere likte å se litt mer fra hjemmet mitt! Sjekk ut hele oppussingprosjektet mitt og mer til i denne kategorien. Se hvordan leiligheten så ut da jeg kjøpte den her.

27 kommentarer

 1. Kristine

  Fint

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

 2. Er så fantastisk fint hjemme til deg! Her står vi mitt i oppussinga og ser ikke helt enden enda, gleder meg veldig til å bli ferdig. Finner mye inspirasjon her da

  1. tingjegliker

   Takk for det, Marthe. Nyt oppussinga! 🙂

 3. Åhh så fint! Blir ikke det salg for å flytte nærmere Tina sin skole likevel?

  Må gjerne si fra om du skal selge d sofabordet du har i dag, ønsker meg ett sånt og er ikke å oppdrive lenger… Lett at jeg sender noen å hente selv om vi bor ett stykke unna! Mannen har ofte ærend i området så det er ingen problem!

  1. tingjegliker

   Takk, Silje. Jeg tror ikke jeg vil selge det. Tenker låne det vekk til en venn slik at jeg kan få det tilbake igjen en gang i tiden når ungen blir eldre. Hun har jo vokst opp med det, så føler jeg er veldig glad i det 🙂

   1. Skjønner jeg godt! verdt ett forsøk å spør iallfall!

    Ha en fin helg!

 4. Så fint! Hvor er den alven/feen fra..? Den var nydelig!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Marthe. Den er fra alternativmessen i Lillestrøm.

 5. Leiligheten din er så fin at jeg får lyst å lage den på sims! Hahah

  1. tingjegliker

   Takk, Silje. Gjør det! Da vil jeg ha bilder av det 🙂

 6. Kristine

  Prøver igjen. Skrev mere enn bare fint 🙂 resten ble borte?’ Jeg lurte på hvor du har kjøpt det stativet du har klær på? Mitt er så vinglete at det må støttes til veggen.

  1. tingjegliker

   Hei, Kristine. Det er fra IKEA 🙂

 7. Så fint du har fått det 🙂 Elsker den lampa!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Karina 🙂

 8. Fikk helt sjokk da eg såg hvordan leiligheten så ut før! Sjøl om den hadde sin sjarm hehe;) Du har fått det kjempefint!! 😀 Hunken på bildet er Mark Whalberg 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Mona 🙂

 9. Så fint dere har det 🙂 er den lille hylla på stua også kjøpt på jysk? Den med sånne kryss på siden? 🙂

  1. tingjegliker

   Ja, det er det, Selma 🙂

 10. Brigitte

  Den er så utrolig flott!!!

  1. tingjegliker

   Takk, Brigitte 🙂

 11. Den kommoden fikk meg av en eller annen grunn til å tenke på Pippi Langstrømpe. I Ville Villekulla har hun et skatoll/kommode med en hel masse snå skuffer med alskens rariteter. Hun er ho som kjent tingleter (ja, det er «tingleter» hun kaller det). Pippi samler på en hel masse ting, litt som Askeladden. Endel av disse tingene finner Pippi når hun leter langs grøftekanter ute. Hun samler på det som skatter. Å lese analyser av fantastisk barnelitteratur som Astrid Lindgren er spennende. Pippi er rå! Kanskje du har en del Pippi i deg?

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Rita. Det tar jeg virkelig som et kompliment 🙂 Moro å vite!

 12. Så fint det har blitt! Hva heter fargen d har på veggen i stua?

  1. tingjegliker

   Takk, Carina 🙂 Du må nesten se i arkivet som er linket til nederst. Det finnes en post med alle kodene 🙂

 13. Utrolig fint stuebord! Hvor er det fra? 🙂

  1. tingjegliker

   Takk 🙂 Det er fra Living. Som senere ble Skeidar. Som nå ikke har det lengre 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *