Rabattkode som gjelder kun i dag og i morgen!

Har du shoppet på boozt.com tidligere? Jeg har aldri shoppet her, men titter ærlig inn for første gang i dag. Her har jeg fått en kode, til dere, som gjelder kun ut i dag 28.januar og i morgen, fredag 29. januar. Rabattkode: anette15

Skjermbilde 2016-01-28 kl. 14.36.03

Herremann, de har mye fint her. Litt stivere priser på en del av det, så da kan vel denne koden komme godt med om man er rask på å velge. Jeg valgte denne fargen i sorteringa, og forelsket meg. Det er slike farger som er populært nå som våren kommer ikke. Ikke at det er viktig, men ryktene sier så.

15% rabatt på alla nyheter (ikke salgsvarer) ved kjøp over 599 kroner.
Gjelder dog ikke: R Lauren, TH, molo, hummel, By Malene Birger, Mango, ECCO, Day brands.

♥ Man blir litt glad av å shoppe, sant? ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *