På bildet ser det ut som dem er friterte, det ser jeg akkurat nå. Jeg lover, de er ikke det. Det er noe av det beste jeg har smakt, om jeg skal være ærlig.

Dette trenger du:
2 ts bakepulver
4 egg
400 g Mager Cottage Cheese
400 g Lettkokte havregryn
Salt, sukrin og kanel.
Sett ovnen på 200 grader med varmluft. Bruk en stavmikser til å blande bakepulver, Cottage Cheese og egg. Tilsett deretter litt og litt havregryn mens du kjører den litt til med stavmikseren. Tilsett også en spiseskje sukrin, en teskje kanel og bittelitt salt. Form bollene med en skje og fordel dem på et bakebrett. La stå i ovnen i 17 minutter.

Jentungen elsker dem og har dem også i matboksen sin på skolen i dag. Deilig å kunne sende med henne noe som er hjemmelaget. Jeg skal innrømme at jeg ikke er så veldig husmor på det området. Skjerpings!

Vi lagde disse ut fra Espen Hilton sitt innlegg her, men med litt ekstra.
Hadde tenkt å lage proteinrundstykker i dag av en oppskrift jeg har brukt mange ganger tidligere. Den inneholder stort dett det samme som her, minus kanel og sukrin, så det skal jeg prøve. Hørtes kjempegodt ut 🙂
Ja, prøv. Lover garantert at det smaker godt 😛
Disse er kjempegode. Jeg pleier også å bruke samme oppskrift som pizzadeig, men da med f.eks basilikum og hvitløk. Prøv også raspet gulerot i rundstykkene, blir ekstra saftige:)
OOooO! Det må testes 😉
De der er så gode! Også er man lenge mett også 🙂
Jaaa!
Hvor mange rundstykker ble det ca.? 🙂
Hei, Anniken. En plass mellom 12 og 15. Husker ikke eksakt 😛
Disse har jeg også laga! Kjempe gode! Fant en oppskrift via vg.no ! 🙂
Kult 🙂