Dette fikk meg til å gråte

Etter en dag rundt på resortet og i møter angående Kull 3 sin reise og reisen med Tid Jeg Liker, mitt nyeste prosjekt, har det roet seg. Jeg sitter i leiligheten og vet ikke helt hvor jeg skal starte når jeg griper tastene igjen, men ender opp med å sjekke litt på nyhetene.  

januar_OlivaNova_9

Og denne traileren presset tårene frem i meg. Hvordan kan man ikke tro på noe så fantastisk etter å ha sett på dette? På søndag ettermiddag deler jeg min historie og dette som jeg lenge skulle fortalt uten å vite hvordan. Se denne traileren i alle fall. Jeg gleder meg til å se hele filmen. Verden begynner kanskje å åpne seg sakte, men sikkert. Det hadde vært fantastisk.

Kommer du til å se filmen?


Nå skal jeg bare få samlet sammen noen bilder jeg har tatt i dag og oppdatere litt mer. Det er så mye å se frem til og jeg gleder meg virkelig til Tid Jeg Liker. Det er få som får reise, men det er også viktig slik at vi får tatt vare på de utvalgte. Og når vi har gjort det en gang kan vi tryggere fortsette.

15 kommentarer

 1. Skal se den på søndagen!:)
  Svigerfaren min har vært til han,og han ble helt bra i ryggen etter besøket hos snåsamannen!:)

  1. tingjegliker

   Der kan man se, ja. 🙂

 2. Jeg gleder meg virkelig til innlegget ditt, Anette Marie! ☺️ Det gjør jeg jo forsåvidt til alle da…

  1. tingjegliker

   Hehe, takk, Rita 🙂

 3. Jeg digger deg

  1. tingjegliker

   Da digger jeg deg også 😉

 4. Den må sees ja

  1. tingjegliker

   Gleder meg!

 5. Ja, det skal jeg. Å gleder meg til å se den:-)

  1. tingjegliker

   Jeg også! 🙂

 6. 10000 klemmer ❤️❤️

  1. tingjegliker

   Takk, Silje.

 7. Den må ses ja !

 8. Ina fra Barteby

  Klart æ ska sje den 😀

  1. tingjegliker

   🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *